Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bőrbetegségemből visszamaradt hegeim a testemen visszataszítóak egy lány számára, vagy nem olyan vészes? 18/F
15 éves koromtól acne conglobata-m volt, tehát rohadt pattanásos volt az arcom, a hátam és a mellkasom. Most fejeztem be egy másfél évig tartó isotretinoin kúrát, amitől teljesen megszűntek a pattanásaim, de a hátamon és a mellkasomon maradt sok apró heg (arcom nem vészes), amik így kiemelkednek kicsit a bőrömből és messzebbről is látszanak, van amelyik vörös. Eddig nem is mertem a pattanások miatt ismerkedni lányokkal, de most ha csajoznék, akkor gond lenne? Pl. ha pólóban vagyok és végigsimítják a hátamat, akkor simán érződnek a hegek:S strandra sem merek menni, félmeztelenre sem mernék vetkőzni:/ Ezt ha egy lány észrevenné akkor visszataszító lenne neki, vagy nem?
Am a csajozás részével nem is lenne gond, csak ezzel. A haverjaim is mondják h jó szövegem lenne és nem értik mért nem szedtem össze eddig csomó csajt.
Nekem is vannak hegeim.(sok és nagy, hasonlóan bőrbetegség miatt)
Nem tehetek róluk, ha ez zavarja a másik felet, akkor az csak érdekből van velem. Nyugodtan lehet keresni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!