Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti erre mit gondolnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti erre mit gondolnátok, hogy szeretkezni akarok?

Figyelt kérdés

Van egy srác, hónapok óta ismerjük egymást, tartjuk a kapcsolatot a suli miatt.

Lóg nekem egy könyvvel. Szeretnék vele kettesben lenni, mert kedvelem nagyon. Ő nem hiszem , hogy kedvel engem. Megírtam neki pár napja, hogy kedvelem és ennek ellenére keres.

Vissza akarja adni a könyvem.

Ha azt mondom neki, pár napig a tesóm lakásában leszek, vigyázok a házra, nincs-e kedve a könyvvel felugrani, mit fog gondolni? Szexelni akarok? 30 éves srácról van szó, én 21 vagyok.

Nem akarok én mást csak beszélgetni, max ha megcsókolna azért oda lennék, de nincs hátsó szándékom. Félre fogja érteni? Akkor hogyan hívjam fel hozzám?

2011. júl. 2. 21:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
hát azért , 23 évesen lediplomáz elhelyezkedik, bulizik, keresi az ideális pasit és építi a karrierjét..megtalálja a helyét és elgondolkozik azon hogy készen áll-e egy gyerekre..ez a 25 maximum akkor jöhet szóba szerintem ha már nem kell pasit keresni de a többi még mindig ottvan..És igazad van abban hogy az az ideális..de szerintem ez két évvel legalább elhúzódhat.
2011. júl. 4. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!