Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kék szemű fiúk szeretik a kék szemű lányokat?
nekem most 3 kékszemű haverom jut eszembe, akiknek mind kékszemű csajuk van
de ettől még szerethetik a barnát is...
jaj, ne!! :)
miért nem találod szépnek a kéket?
Nem azt mondom, lehet a kék is szép, úgyis az összkép a lényeg.
De valamiért a barna az igazi. Talán nagyobbnak tűnik úgy a szem, vagy nem tudom.
Barna szem genetikailag a legjobb. Barna haj + barna szem = főnyeremény
Kékek hidegek, analitikusak, számítóbbak, számos pszichologiai betegségre sokkal hajlamosabbak, stb.
Hát remélem, mert én is kék szemű vagyok, és várok az én kék szemű hercegemre.*-*
21/L
Igen, 18:40-esnek igaza van. Családalapítás szempontjából azt mondják a pszichomókusok, hogy jobban megbízhatóak a barna szemű hölgyek. Mivel a kék szem a jégkorszak idején alakult ki (a szőke hajjal együtt), mert a férfiak nagy számban vesztek el, és valahogy nem kívánták a barna szemű és hajú asszonyaikat. Erre mit ad Isten, kialakulnak a csábító kék szemű nők, akik segítettek életben tartani az emberiséget. De mondom, én akkor is inkább egy kék szemű lányt választanék először.
A kék szem egyébként a fekete hajjal ad ridegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!