Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak tényleg ilyen rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tényleg ilyen rossz az "antennájuk" vagy csak megjátsza a hülyét?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja ismerem, nagyon jóba lettünk, sokat beszélünk msn-n és személyesen is. Mindig csinos vagyok, mosolygós, segítek neki bármiben ha kéri, ha bánatos vígasztalom. Múltkor tettem enyhe célozgatásokat és erre mi a válasz:"én nem értelek téged" Mire én:"nagyon is értesz" mire ő:tényleg nem értelek. Most komolyan nem veszi észre, hogy többet érzek puszta szimpátiánál? Létezik?
2009. márc. 27. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Ilyen téren nem veszi mindenki ugyan olyan jól az adás. Szerintem ha biztos vagy a dolgodban, akkor inkább konkrétan mondd el neki, hívd randira.
2009. márc. 27. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos ilyenek a pasik. Én már csak tudom, volt olyan eset ahol utólag ámuldoztam magamon, hogy hogy nem vettem észre.
2009. márc. 27. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak nem érezzük a finom célzásokat. Az egyértelmű célzásokat sem! Azt sem tudjuk, mi az! Ha valamit akartok, mondjátok meg nyíltan. Nem fogjuk rossz néven venni.
2009. márc. 27. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj a férfiaknak több kell az iylen apró jeleknél mint pl iskola példa : többet jeletnkezel órán esetleg többször mséz el előtte. Ha sejted h tetszel neki akkor hajrá és ne ksi jeleket adj hanem valami nagyobbat.
2009. márc. 27. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam úgy, hogy láttam, h a lány többet akar, de direkt nem akartam észrevenni mivel nem tudtam, hogyan utasítsam vissza. Hány éves a fiú mert 16 évesen nekem is bókóltak, meg minden de csak ma jövök rá h a lánynak tetszettem.

Lehet, h a fiú kicsit félénk, és azt várja h te mond ki a mágikus szavat, mert fél a visszautasítástól.

Sztem mond meg neki, ha minden nap beszélget veled akkor bizti szimpatikus vagy neki...amugy én is így voltam az egyik barátnőmmel.

2009. márc. 27. 20:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Elmúlt már 16, bőven és mégcsak nem is félénk. Egyszer ezt mond máskor azt, a fene se érti. Egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni.
2009. márc. 27. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig elcsodálkozok rajta, mennyire nem hajlandóak felismerni a lányok, de sokszor még nők se azt az egyszerű tényt, ami pedig ott van az orruk előtt...

FIÚKNÁL/FÉRFIAKNÁL A JELEK, UTALÁSOK, CÉLOZGATÁSOK _N E M M Ű K Ö D N E K_. CSAK A NYÍLT, EGYENES BESZÉD.

Egyszerűen máshogy van huzalozva az agyuk. Lányoknak, nőknek természetesek a jelek, célozgatások, stb., mert az ő agyuk ilyen, erre van ráállva. A fiúké, férfiaké viszont nem. Egyszerűen más.

Ez van, ez a tény. Aki nem hiszi, nyugodtan olvasson utána. Hatszázezer vizsgálat, kutatás volt már ebben a tárgyban, rengeteg cikk és könyv van róla, ez a tényállás, el kell fogadni.

Néha-néha persze akadnak kivételek. De ezek valóban csak kivételek. Az elsöprő többség nem az - épp ezért beszélünk kivételekről.

2009. márc. 27. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az antenna szolgáltatóknál kérdezősködj, mert lehet hogy nincs is előfizetése a HBO -ra. xD

Na jó, szerintem érteni érti, de nem akar abba a hibába esni, hogy elhiszi amit lát, és nem mer bepróbálkozni, aminek megint sok oka lehet: Pl. túl jó nő vagy hozzá képest, és ez visszahúzza vagy nem szeretne többet barátságnál, mert ha szakítotok, akkor azt is kockáztatná.

De lehet hogy nem is vagy az esete, és barátként elfogad, de barátnőként már elgondolkodik a dolgon. Stb stb stb.

2009. márc. 27. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nem azon múlik ez hogy pasi vagy csaj, csak mindenki a maga módján teszi a célzásokat, nem a másik nem gondolkodásához formálva...akadnak félreértések, vagy meg nem értések :)
2009. márc. 28. 02:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, továbbítom nőtársaimnak! :)
2009. márc. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!