Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan 15-16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 15-16 éves akivel lehet dumálni szerelmi problémáról?

Figyelt kérdés
Egy idegennel azt hiszem könyebb lenne erről beszélni.:(
2011. júl. 1. 23:31
1 2
 11/18 morcoska ***** válasza:

h*lye :D

:SS = elborzad v. rosszul érzi magát

(valami hasonlót jelent tiniül :D)

2011. júl. 2. 00:06
 12/18 anonim válasza:

A földön 3 milliárd pasi él.Egyikünk sem olyan értékes, hogy szar kedved legyen miatta.Ha nem szereti a jelenlegi barátnőjét, honnan tudod hogy téged szeretne, és a "szeretlek" őszinte lenne tőle ? hm? Meg hogy nem csak kihasználna ?

Ezeken gondolkozz el nagylány.

2011. júl. 2. 00:06
 13/18 A kérdező kommentje:

köszii.:]

és igazad sajnos igazad van...:/

2011. júl. 2. 00:15
 14/18 anonim válasza:

ha szeretnél valakivel ilyenről beszélgetni folytonosan, vegyél fel skypen a nevem: d.dando vagy crazer is insane

bármelyiken s igérem hogy segítek.ha tényleg segítségre szorulsz s ha ugy gondolod ha kiöntöd a lelked attól jobb, akkor csak bátran vegyél fel...segítek igérem.

2011. júl. 2. 00:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Garciia bácsival is beszélgethetsz!
2011. júl. 2. 04:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Vedd már észre, hogy szivat a csávó...
2011. júl. 2. 05:58
 17/18 anonim ***** válasza:

tudom milyen érzés.. én 4 évig szerelmes voltam egy srácba,tudott róla.. mindig csak bolondított, én meg mivel hülye voltam hittem is neki. persze 4év alatt voltak barátnői,de akkor is nekem írogatott.

most így 4év után kellett rájönnöm hogy mekkora paraszt,és hogy én milyen hülye voltam.. de tényleg..most már szerencsére nem szerelmet érzek iránta hanem gyűlöletet :)

remélem te nem fogsz ilyen hosszú ideig szenvedni :)

minél hamarabb felejtsd,tudom nehéz.:)

sok szerencsét:)

ha akarsz dobhatnál egy msn cimet és beszélhetünk:)

2011. júl. 2. 10:37
 18/18 A kérdező kommentje:

utólsó nagyon köszi.:)

bocsi de nem szoktam msn-re járni de ha van fészed akkor ott tudunk dumálni.:D

jah és köszi mkinek.:D

2011. júl. 2. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!