Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmi bánatra mi a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatra mi a legjobb megoldás? Teljesen le vagyok most törve. :' (

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 16:46
1 2
 11/16 szamóca.. ***** válasza:

ilyenkro annyi időt szabad egyeüdl tölteni maximum, ami alatt reggel megfürdesz és ööszekészülődsz.

aztán majd, akármiylen hihetetlen is most, de az idő segít.

2011. júl. 1. 17:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Itt járt a városunkban pár napot, és egy rendezvényen vettünk részt mindketten, ott ismertük meg egymást.

Szó sincs róla, hogy távkapcsolat lenne, csak az a helyzet, hogy nagyon megkedveltem, és most meg rosszul érzem magam, tudom, hogy ennek így nincs értelme és folytatása.

2011. júl. 1. 17:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazad van szamóca, hogy ilyenkor nem szabad egyedül otthon ülni, de egyrészt idegesítő kicsit, hogy állandóan kérdezgetik, hogy mi a baj, másrészt pedig az életkedvem is elment..:S
2011. júl. 1. 17:05
 14/16 szamóca.. ***** válasza:

nekem néha bejön, ha olyanokkal megyek akik nem tudnak a problémámról, és direkt titkolom. ilyenkor, mikor kényszeredetten röhögsz, egy idő után őszinte lesz, mert szinte belefeledkezel... persze lehet hogy másnál ez máshogy, csak tipp.

dem indneképpen foglald le magad.

2011. júl. 1. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:

ÉN!

elfeledtetem veled ígérem! Noss mikor és hol?

2011. júl. 1. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Írj privit, ha gondolod:) Én ma vagyok túl egy szakításon... 19/L
2011. júl. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!