Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Híresség és rajongóból lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Híresség és rajongóból lett ismerős: lehet ebből valami? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél éve elkezdtem érdeklődni egy ismert pasi iránt, utánanéztem a neten és gyakran megfordultam olyan helyeken, ahol ő is és sikerült valamennyire megismerkednünk. Mindig ha lát ő jön oda hozzám, beszélünk egy kicsit, mindig puszival köszön és úgy látom, hogy kedvel. Tegnap vidéken találkoztunk és a fellépése után az autópályán kb 50 km-en keresztül szórakoztunk (külön kocsival voltunk persze:D): előzgettük egymást, villogtunk, dudáltunk, kapcsolgattuk egymásra a reflektort, integettünk, nevettünk, megvártuk, utána nagyon lehagytuk egymást, versenyeztünk. Én nagyon élveztem és szerintem ő is (különben nem ment volna bele a játékba) Mi legyen a következő lépés, hogy ne csak "haverok" legyünk, hanem randizhassak vele? Nagyon szeretnék kicsit többet tőle (nem azért, mert híres...), ha csak egy éjszaka lenne, azt is elfogadnám, mert pont olyan, amilyen pasira vágyom már rég óta. Emberileg nagyon kedvelem, nagyon szimpatikus, kedves, vicces, jófej és persze iszonyú jó pasi. Csak annyi a gond, hogy egy egész ország ismeri. Ez megoldhatatlan probléma? Vagy esetleg volt valaki már ilyen helyzetben? Mit tehetnék, hogy ne tűnjön nyomulásnak, vagy rajongói viselkedésnek? Korkülönbség nem sok, 18 fölött vagyok én is. Vagy mondjak le róla? Mit tehetnék?? :(

ui: lécci ne kérdezzétek meg, hogy ki Ő, szándékosan nem írtam le a nevét, köszi

2009. márc. 27. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak kedves veled mert a rajongója vagy. Nem engedheti meg magának egy híresség hogy ne flörtöljön bárkivel. Van ismerősöm aki híresség lett és megmondta neki a menedzsere hogy nem mondhatja el senkinek hogy barátnője van és ha kérdezik hogy mi van a lányokkal azt kellett mindig mondani hogy most nem fér el az életében.

Azt írod 18 fölött vagy, ebböl biztos vagyok benne hogy nem sokkal, ne ábrándozzál. Észrevett téged, ha akar valamit majd ő fog elhívni randizni. Ő tudja hogy van esélye.

2009. márc. 27. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon szeretnék kicsit többet tőle (nem azért, mert híres...), ha csak egy éjszaka lenne, azt is elfogadnám, mert pont olyan, amilyen pasira vágyom már rég óta..." - Ha többet szeretnél, akkor miért mondod, hogy egy éjszaka is elég lenne? Amúgy ha belemenne a pasi egyéjszakásokba, szerintem már rég lépett volna, mivel tudja magáról, hogy ismert és "megtehetné". Szóval szerintem az egyéjszakás dologról már lecsúsztál, vagy sose jutott eszébe, vagy többet akar egyéjszakánál. Inkább elsőt tartom valószínűnek, simán csak kedves a rajongókkal, mint tanár a diákkal, minden hátsó szándék nélkül.
2009. márc. 27. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:

többet szeretnék persze, de ha járni nem lehet vele, akkor belemennék egy éjszakába is, mert az is többi, mint a semmi...

de ez csak kedvesség a rajongókkal? a többi rajongóval nem viselkedik ilyen közvetlenül és mi végülis már hónapok óta ismerjük egymást

azt tudom, hogy tudja, hogy van esélye, de lehet, hogy eszébe se jut, hogy bármit is léphetne, ezért szeretnék én lépni valamit, csak azt nem tudom mit... erről tudna valaki tanácsot adni??

2009. márc. 27. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem vagy éjjelnappal mellette, ha híresség rengeteg rajongója van, honnan tudhatnád hogy más lányokkal nem így bánik? Csak mert nem láttad még másokkal ilyennek? Lehet van még vagy 10 lány akivel ugyanígy viselkedik amikor te nem vagy ott. Mert hát aki megteheti az meg is teszi. Egy barátságot meg nem érdemes elrontani egyéjszakás dologgal. De ha mégis annyira szeretnéd akkor csak legyél minél többet körülötte, jelezd hogy tetszik neked és várd meg hogy ő lépjen ha akar.
2009. márc. 27. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha belemész az egy éjszakás dologba, akkor csak egy leszel neki a sok közül, azt azért ne felejtsd el! Szerintem kár lenne egy szimpátiát elrontani egy ilyennel. De te tudod. Az biztos, hogy nagyon nagyot süllyednél a szemében.
2009. márc. 27. 16:02
 6/6 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Volt valami?
2014. okt. 2. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!