Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lányhoz milyen idős fiú "illik"?
Figyelt kérdés
Ha a lány minimum 16 évesnek néz ki.(volt, aki már 20-nak hitte)2011. júl. 1. 12:25
2/15 anonim válasza:
szerintem a kor nem lényeg.. persze nem 50évvel kell kikezdeni..
engem sosem érdekelt a kor, barátom 22,én 15 vagyok, szóval ja:)
3/15 anonim válasza:
Nem a külső számít, de szerintem max 17
4/15 anonim válasza:
14 éveshez semmilyen. Akkor se, ha 20-nak néz ki (elég szomorú, hogy annyinak néz ki...)
5/15 anonim válasza:
kedves utolsó
nemond már hogy 14 évesen nem lehet pasija ... azt megértem ha azt mondod 14 évesen nem kell elvesziteni de hogy asztmondod simán pasija se legyen az már durva
7/15 anonim válasza:
Szerintem egy max 17-18 éves srác illik.
20L
9/15 anonim válasza:
Lol, hát azért pasija már csak lehet. Minél tapasztaltabb lesz annál könnyebb lesz később. Mm szerintem is olyan max 18. Az még középsuli, azt mégse egy fiatalabb munkába járó srác, aki már lehet már másképp áll hozzá dolgokhoz.
10/15 anonim válasza:
14-16-ig szerintem! Mégis csak 14 éves!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!