Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed napietus. Blog.hu-ról?
Figyelt kérdés
Egyet értesz a válaszaival? Szoktad olvasni a blogot?2011. júl. 1. 11:01
1/18 anonim válasza:
A blogját nem olvasom. Szerintem elég reális ember, amiket ír, abból úgy látom, nincs benne megfelelési kényszer. Kicsit talán túl kevéssé kompromisszumképes. Valamint - remélem, ha ezt olvassa, nem veszi rossz néven - szerintem sokszor rányomja a bélyegét a válaszaira az, hogy elég jó pénzügyi helyzetben van. Gyakran nem tudja elég pontosan átlátni, hogy egy kevésbé jó anyagi helyzetű személynek milyen lehetőségei vannak egy adott helyzetben.
2/18 anonim válasza:
Nem olvasom, de a GYK-s válaszaival gyakran találkozom. Azok általában hasznosak. De majd belekukkantok a blogba is.
3/18 anonim válasza:
Kicsit talán túl exhibicionista ehhez az oldalhoz. Egészségére! :)
5/18 anonim válasza:
Kicsit pökhendinek látom a stílusát, de nem buta nő, sokszor igaza van.
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a valóságban nem annyira 'bölcs', mint ahogy itt.
2011. júl. 1. 15:14
9/18 A kérdező kommentje:
Csak onnan gondolom, hogy a válaszai alapján olyan sok szabály, vagy nem is tudom, hogy mi van a házasságában, életében. Én biztos nem tudnék így élni.
2011. júl. 1. 15:29
10/18 B.angel válasza:
Ki tudja. De majd ő eldönti, mi a helyes neki és mi nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!