Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez is egy ribanc blog?

Figyelt kérdés

Rengeteg blogot olvasok, keresek, nézegetek. Reggel találtam ezt a blogot, mi a véleményetek erről? ez tényleg így működik, ennyire hülyék vagyunk mi pasik?

[link]

2010. márc. 29. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagyon jó a fantáziája annak,aki ezt írta,vagy ez a nagy magyar valóság.Örülnék,ha az előbbi lenne igaz,de sajnos nem.A legtöbb pasit a f@rkánál fogva vezetik,mert az agya helyett azt használja.ha ez nem így lenne,az ilyen könnyűvérű ribik nem tudnának miből megélni.
2010. márc. 29. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

nemértem mi bajod van ezzel

midnenki a maga ura, ha nekik ez jo, akkor ez van.

ezzel mind a 2 fél jól jár.. kérdés hogy milyen, áron, de ezt válaszották, ez van, ö döntésük.

2010. márc. 29. 12:35
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
igen ez egy hatalmas k*rva,hivd fel,es akkor tobb penze lesz a csoro kis r*bancnak!
2010. márc. 29. 12:36
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Félre értesz,nincs ezzel bajom,mert az ő dolguk,és nekem nem fáj.Csak tudod,szomorú,hogy itt már régen nem az eszedből,tudásodból élsz meg,mert azzal nem viszed semmire.Sok lány ezt az utat választja,és a végén csak egy kiélt,használt rongydarab lesz belőle.Miközben a munka és becsületesség útja is egy járható út.Azért beszélek így,mert én elve undorodom az ilyesmitől.Engem taszít mindez.
2010. márc. 29. 12:38
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Ő egy "becsületes" ribi, aki az egyenes utat választja! .-)
2010. márc. 29. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Értem amit mondasz, csak attól félek álomvilágban élsz :\

Persze biztos megtudna élni ez a lány is anélkül h ..ezt.. csinálná, de lássuk be ez az egyszerübb módja az életének.. és igen 10 év mulva valószinuleg egy kiégett roncs lesz ha igy folytatja.. de ahogy ö is irja (nem tudom elolvastad e), ez olyan mint a drog. Rálépett az élet könnyebb útjára, és azt érzékeli hogy igy minden szép és jó, akkor miért szenvedjen, gürcöljön 1-2 hetes melókban?

2010. márc. 29. 12:45
 7/14 A kérdező kommentje:

hát na igen, tényleg ilyen ez akkor, egy két csavargatás, és megyünk is mint ha csak erről szólna a világ. basszus kiváncsi lennék mennyit keres. :D:D

de azt tudom, hogy nagyon sok főiskolás él ebből, így tartja fenn magát. tele van vele az újság. komoly nagyon

2010. márc. 29. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Hát elolvastam én is, igazából nekem elég hihetetlen ez az egész. Hogy pontosak legyünk a legeleje hihetetlen. Azért ez nem úgy szokott menni, hogy egy egyéjszakás kaland után pont van a farzsebben egy boríték és találomra beledugok pár ezrest... Szerintem fake. Ha nem is az egész, de a kezdet biztosan
2010. márc. 29. 13:24
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez kamu :D

Lehet,hogy egy 15 éves csaj írja akinek nincs se pasija, se jobb elfoglaltsága.

2010. márc. 29. 14:51
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

én csak annyit mondott, hogy akár kamu, akár nem, én már nem csodálkozok az ilyeneken...ugyanis a probléma egyáltalán nem biztos, hogy a személyben rejlik!

igaz, hogy '93-as vagyok, de hallottam róla, sőt a mai napig látom, hova juttatták ezt az országot... nemhogy megélni, tengődni alig lehet a hazai viszonyok mellett... ez a dolog pedig jól fizethet elméletben

persze a csajok is tehetnek róla, de van aki muszájból csinálja

bocsánat az off-ért

2010. márc. 29. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!