Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez is egy ribanc blog?
Rengeteg blogot olvasok, keresek, nézegetek. Reggel találtam ezt a blogot, mi a véleményetek erről? ez tényleg így működik, ennyire hülyék vagyunk mi pasik?
nemértem mi bajod van ezzel
midnenki a maga ura, ha nekik ez jo, akkor ez van.
ezzel mind a 2 fél jól jár.. kérdés hogy milyen, áron, de ezt válaszották, ez van, ö döntésük.
Értem amit mondasz, csak attól félek álomvilágban élsz :\
Persze biztos megtudna élni ez a lány is anélkül h ..ezt.. csinálná, de lássuk be ez az egyszerübb módja az életének.. és igen 10 év mulva valószinuleg egy kiégett roncs lesz ha igy folytatja.. de ahogy ö is irja (nem tudom elolvastad e), ez olyan mint a drog. Rálépett az élet könnyebb útjára, és azt érzékeli hogy igy minden szép és jó, akkor miért szenvedjen, gürcöljön 1-2 hetes melókban?
hát na igen, tényleg ilyen ez akkor, egy két csavargatás, és megyünk is mint ha csak erről szólna a világ. basszus kiváncsi lennék mennyit keres. :D:D
de azt tudom, hogy nagyon sok főiskolás él ebből, így tartja fenn magát. tele van vele az újság. komoly nagyon
Szerintem ez kamu :D
Lehet,hogy egy 15 éves csaj írja akinek nincs se pasija, se jobb elfoglaltsága.
én csak annyit mondott, hogy akár kamu, akár nem, én már nem csodálkozok az ilyeneken...ugyanis a probléma egyáltalán nem biztos, hogy a személyben rejlik!
igaz, hogy '93-as vagyok, de hallottam róla, sőt a mai napig látom, hova juttatták ezt az országot... nemhogy megélni, tengődni alig lehet a hazai viszonyok mellett... ez a dolog pedig jól fizethet elméletben
persze a csajok is tehetnek róla, de van aki muszájból csinálja
bocsánat az off-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!