Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki, vagy csak le akar fektetni?
Kb 2 honappal ezelott eszrevettem az egyik sracon, hogy sokat bamul engem; majd egyszer megvart a haverjaval, mert valami nagyon szexi ruha volt rajtam (szerintuk)
Majd egy bulin bokolgatott nekem a srac, kozeledett, megolelte a derekamat, simogatta a karjaimat(nem hagytam neki, de o nem allt le).
Majd ezutan akarhanyszor osszefutottunk, o mindig hosszasan megbamult. Majd kb 2 hete megint ossefutottunk, es megintcsak elkezdett bokolni, hogy o meg a baratja nagyon buknak ram, de nem tudja, hogy miert; meg felhozta azt a bulis estet es mondta, hogy probaltak engem fuzogetni.
De akkor, mikor eltoltam magamtól, és elmentem, hogy ne piszkáljon tovább, akkor miért nem nyugodott le? Miért próbálkozott rá másfél hónapra?
No igen, ez jó kérdés. Ha én komolyan akarok valakitől valamit, akkor nem tartok "csak úgy" másfél hónapos szüneteket. Főleg úgy, hogy van közös ismerősötök, vagyis ha nagyon akart volna, hamarabb is elérhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!