Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szívesen járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szívesen járnátok olyan lánnyal akinek nincsenek barátai, (ismerősei is alig)? Egyáltalán hogyan találjon társat egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 18:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mit értesz furcsa ember alatt? :D
2011. jún. 30. 23:00
 12/13 anonim válasza:
100%

még mindig én vagyok

hát például, mint írtad vannak apád korúak vagy 13 éves matyizógépek akik csak poénkodnak meg hasonlók

persze vannak normálisak is, csak kellhet 1 jó adag türelem, mert srácból és lányból is kevés aki komolyan gondolja és még normális is

2011. júl. 1. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha szeretnél ismerkedni, írj privit. Engem egy lányban nem a barátai érdekelnek, hanem a lány maga. 16/f
2012. júl. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!