Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiú illik hozzám?
Azt mondják nekem,róla,hogy én bájos,nagyon kedves,aranyos,jófej lány vagyok...és olyan finom kisasszony/hölgy...
Nem nagyon fogott meg mostanában 1 fiú se. Fiúk,kinek kellene egy ilyen lány?????????? Írjátok meg milyenek vagytok.
Nekem kellene egy ilyen lány ,de interneten nem ismerkedem!
26F
Én vegyesen szoktam öltözködni,mert van amikor bakancsot húzok(egyre ritkábban) ,van amikor csak úgy lightos vagyok farmer+ing,mostanság "normálisan "öltözöm kívéve mikor egy amolyan rockertáskát veszek fel amit melóba hordok .Akaratos egyéniség vagyok nagy elvárásokkal:Szóval nálam bizonyos dolgokat nem tehetnek meg a nők!Elvárásaim vannak a nők felé ,d e azok felém is elvárhatóak!Azonkívül kedves ,odaadó,vicces és néha picit ge*i vagyok.
Üdv!
20 vagyok. Írj privit és megbeszélhetjük. Normál stílusú vagyok.
Szerintem hasonló kell hozzád. :) Ott megbeszélhetjük. :P
nekem bejönnek az ilyen csajok , csak belátom, hogy nem igazán passzolnak hozzám ...
tróger öltözködés, viszonylag sűrű piázások , néha trágárkodás -ezt nem fejteném ki bővebben- , és én nem tudnék olyan cukorpofa sem lenni...
szerintem hozzád valami alteres művészlélek pacák való ilyen írói , költői hajlammal esetleg festő ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!