Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönne egy 178cm magas pasi?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 12:35
11/23 anonim válasza:
Kretén kérdésre, kretén válasz ...
12/23 anonim válasza:
En is ennyi vagyok és ha jól számolom olyan 15-18 növel szexeltem eddig. Es szeretnék még legalabb ennyivel szexelni. Remélem a jövöben is be fog jöni a lányoknak ez a magasság.
13/23 anonim válasza:
Hozzám képest túl magas, de ha én kb. 5-8 centivel magasabb lennék, akkor pont jó lenne! :) 15L
14/23 anonim válasza:
Párom épp ennyi, én 170 vagyok. Tökéletes.
15/23 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó. Én 165 vagyok, szóval még magassarkúban is magasabb lennél nálam :)
16/23 anonim válasza:
Mért ne jönne be :D Nekem 182 cm magas a pasim és én 155 cm vagyok...na és??? nem a magasság számít hanem, hogy szeret-e téged és úgy elfogad-e ahogy vagy ;)
17/23 anonim válasza:
Persze!! Miért ne jönne be! Én speciel 158 cm magas vagyok és szinte csak tűsarkút hordok kb 10-14cm-t és még így magasabb lennél nálam!!!(;
18/23 anonim válasza:
Persze hogy bejön:) Én 170 cm vagyok és imádom a magas kosaras testalkatú pasikat:D
19/23 anonim válasza:
Nekem exbarátom pont ilyen magas, és anno nagyon tetszett. Szerintem nem ettől függ... :D
Amúgy én alacsony vagyok, 164cm. :D
17/L
20/23 anonim válasza:
177 cm vagyok hozzám alacsony vagy
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!