Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajbatúrás! Mi készteti a lányokat rá?
Imádok a hajakban turkálni.:)
Ha abból indulunk ki,hogy depressziós betegeket is gyógyítanak kutyasimogatással,akkor valószínűleg a lelkünknek van rá szüksége.Tény,h nem játszunk akárki kajával,és az bizony nálam kizáró ok is volt egy kapcsolatnál,ha a delikvens nem engedte,hogy a hajában kutakodjak.Csak olyan ember haját kurkászom/kurkásztam,aki többet jelentett számomra egyszerű szimpátiánál.Persze nem kellett feltétlenül szerelemre gondolni,de nem egy sima szimpátia az biztos.
2009. márc. 27. 09:13
Hát én kurkászni nem szoktam, csak végigsimogatom néha :) Lehet valami ősi majom-ösztön :D Alapjában véve is szeretem simogatni aki szeretek, mert jól esik neki ;) Hajba túrni meg még nekem is külön jó érzés, nem tudnám megmondani, hogy miért :D
2009. márc. 27. 09:17
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem irni, de szerintetek is más egy borostás fejet csak végigsimitani, vagy hosszabb hajba beletúrni ugye? Más jellegű a dolog?
De jól mondja második, ez valami ősi ösztön, van akiben jobban megmaradt. Én is imádok más hajában turkálni, simogatni (meg azt is, ha nekem teszik), ezért a 2. kérdésedre válaszolva, nekem jobban tetszik, ha van haja a pasinak, mint, ha csak borostás a feje. De ez egyénfüggő, nem hiszem, hogy lehetne általánosítani:)
2009. márc. 27. 09:45
Szerintem is jobb egy pár centis haj, mint egy pár mm-es, a kopasztól meg egyenesen undorodok. De én így vagyok mással is, nem szeretem a csupasz pasikat :P
2009. márc. 27. 10:19
Hát én imádok a barátom hajába beletúrni :) Főleg mikor már nagyon megnő a haja,megmossa frissen,és nem tesz rá lakkot,meg ilyen sz_rokat :D Az isteni érzés,nagyn szeretem :) Hogy miért?Hát...olyan kielégitő érzés,vagy nem is tudom :)
2009. márc. 27. 12:49
Nem tudom mi késztet rá, de nagyon jó a frissen mosott hosszú hajba beletúrni, meg a barátom is szereti ha birizgálom:) Rövid hajba nem szeretek turkálni, az nem az igazi, kopaszhoz meg nem is nyúlnék.
2009. márc. 27. 13:46
Azt jól leírták, hogy mi készteti erre a lányokat - de még egy adalék: ha nekem a barátnőm ezt teszi, csak azért nem dorombolok közben, mert nem vagyok macska :-)
2009. márc. 27. 15:10
Öhm... annyi ilyen kérdést hallottam már..:D
Miért nézik a csajok a pasik szemét folyton..?
Mirejoa hajba túrás stb stb:D
Mert egyszerűen jó érzés:D föleg ha finom ilatu ápolt.
Meg eza szeretet egyik kifejezése:) de télleg. olyan mosolyogva beleszimatolni megsimitani és magadhoz ölelni.. az olyan jo.
De pl a pl az én pasimat mi készeti arra hogy állanoan pödörgesse és játszon a hajjammal?:D nem tudja meg mondani. de már jóó törött a vége, meg sokszor kell hajat mossak mert álandoan ceszeteti és zsiros lesz stb:D
Szimplán jo. és kész.
2009. márc. 28. 15:13
10/10 anonim válasza:
hajigazítás. folyamatos jól kinézés -.-"
2009. márc. 30. 16:19
Kapcsolódó kérdések: