Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt jelenti? Ha a cigi leégett része csúcsos az tényleg azt jelenti hogy szeretne egy srác?
Figyelt kérdés
Mert mióta beszélgetek avval a férfival aki tetszik nekem tök csúcsos, amikor meg ma elváltunk még annál is csúcsosabb volt. Vagy ez csak véletlen?2009. márc. 26. 22:45
1/12 anonim válasza:
Az alapján amit sikerült megértenem abból amit irtál, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2/12 anonim válasza:
Mi van?? xD Mi köze a ciginek ahhoz hogy szeret-e a srác? Jajj, segítek... semmi.
3/12 anonim válasza:
Ez egy nagy marhaság!
Valaki kitalálta és ez egy babona lett vagy valami olyasmi és sokan bedőlnek neki,de nem kell ennek túl nagy feneket keríteni,mert semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz!
Ne érts félre,amikor én is fiatalabb voltam,nekem is elmondták akkoriban ezt és én néztem ugyan a cigi végét,de nem hittem ennek!Te se tedd!Ha kíváncsi vagy a srác érzéseire,akkor tőle kérdezd meg!
Üdv!
4/12 anonim válasza:
Ha az akácleveleket tépkeded, tudod, szeret-nem szeret, na ha ott kijön a szeret, akkor aztán tényleg. Mert én ebben hiszek! (© by Matt Damon @ Dogma)
5/12 anonim válasza:
Nőj már fel... Méghogy a gyerekek tudják, mi a szeretet/szerelem...
6/12 anonim válasza:
Az én időmben még a rendszámos dolgok voltak a menők, ha 777-est látok akkor szeret, meg nem tudom a többi mit jelentett, de ez is lejárt már azt hiszem:D A dohányos csajokat meg nem szeretik a pasik, mert büdösek.
7/12 anonim válasza:
Mi az,hogy! És ha 3szor kimondod a tükör előtt Bloody Mary nevét,akkor megjelelnik és kinyomja a szemed.ehhhh...
8/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha csúcsos a cigaretta, akkor valaki gondol rád. Amúgy szerintem véletlen, ezek csak ilyen meséééék. :-D
9/12 anonim válasza:
Akkor csúcsosodik ki a cigi,ha gyorsan szívja.
10/12 anonim válasza:
naná.. ha félre ég akkor megcsal, ha eltapossa akar, ha rád fújja meg akar csókolni... ugyanmár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!