Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező hogy barátnőm legyen?
Elegem van már a folytonos hülye cikizésből ami ellenem
folyik még az életem sincs rendbe még is mindenki azt várja
tőlem hogy legyen barátnőm.
De hiába mondom nekik hogy elsőnek magamba teszek rendet,
és talán aztán majd meg látjuk.
Amúgy se értem mi értelme ennek az egésznek.
Még szűz vagyok 22 éves létemre,egyszer csókolóztam egy
lánnyal de igazság szerint nem tetszett nekem csak ki akartam próbálni két hétig jártam is vele de aztán úgy
elévült a dolog meg amúgy is elköltöztünk 100 km-rel arrébb.
Én max szexet akarok a nőktől semmi mást,még is állandó
ez hülye szöveg hogy fogjak magamnak nőt és annyira utálom
hallgatni.
Még az életem sincs tisztába,nem hogy nyávogó nőt hallgassak aki csak keresztbe rak nekem.
Ha nem akarom kötelező?
Ennek nem ember mit kell ezen szégyellnem ?
Meg amúgy se vagyok ez tipikus nők kedvence mert sokan hülyének néznek az egyedi mozdulataim miatt de én nem
is erőltettem ezt a csajozási dolgot de a környezetem lévő
emberek állandó evvel a hülyeséggel trapptálnak.
bocsi: traktálnak
Egyébként meg ne azzal foglalkozz, más mit mond, ilyen egyszerű.
Jó én se nagyon szoktam vele foglalkozni,csak amikor
évek óta hallgatod.
Akkor már egy kicsit sok.
nem kötelező egyáltalán, nekem sincs barátom, így jó ahogy van :) ha jön valaki aki nagyon tetszik akkor persze nem ellenkezem majd :)...és én is csak azt tudom mondani,hogy egy barátnő nem feltétlenül nyűg..bár sok lánynak tényleg elég rossz a természete..
17/L
Ez egy társadalmilag elvárt fszság. Boldoggá tud tenni, és leírhatatlan az az érzés mikor kölcsönösen beteljesedik a dolog, de ha így jól érzed magad akkor sz.arj le mindenkit.
Nem mind nyűg, csak amelyiknél nem esel szerelembe, de előbb-utóbb téged is utolér úgyis az a nyíl. Csak azért bsztatnak vele mert hagyod, oltsd szét őket és találnak maguknak mást. Nekem sincs csajom és elvagyok, majd lesz.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!