Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, aki utál szerelmesnek lenni?
Kedves kérdező nagyon nagyot téved.
Sokkal jobban fáj szakítás után lenni, mintha soha nem viszonoznák.
Amúgy szerintem a legcsodálatosabb dolog a világon... a szerelem
Érdekes...
van a mondás miszerint:
A legrosszabb érzés, ha valaki melletted van, de tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.
Valami ilyesmi. Akivel szerettétek egymást az már a tied volt.
A legjobb dolog a világon a szerelem. Akkor is ha nem viszonozzák. Én örülök neki, hogy képes vagyok érezni... Én akkor is tudtam boldog lenni amikor életem nagy szerelme szakított. Mit érek el avval, ha gyűlölködök? Kinek lesz jobb? Igen, nekem öt percig.. Aztán? Mi lesz ha soha többet nem akarok szerelmes lenni? Úgyanúgy szenvednék tőle! Nem hiszem, hogy a kedves kérdező olyan jól érzi magát így! Egyébként meg hiába határozom el, azt nem mondhatom meg, hogykibe szeressek bele... Olyan élet nincs amiben nincsenek csalódások, fájdalmak. Akkor az nem élet... És aki utál szeretni az vajon jól érzi magát? Szerintem nem... Aki elég bátor hozzá, hogy válallja a szerelmet, meg a fájdalmat is meg mindent az sokkal boldogabb lesz úgyis a végén. És annak minden sokkal könnyebb. Míg ha inkább bezárkózik a szobába, és azt mondja, hogy soha nem akar szerelmes lenni, annak is vannak fájdalmai, de én állítom, hogy tulajdonképpen sokkal rosszabbul érzi magát!
Mondom én akivel fél éve szakított az élete szerelme. Miden nap megpróbál megalázni, utál engem, ellenem uszít másokat. Valamelyik nap azt mondta nekem, hogy mennyé má b@zmeg, miután elémvégott és nem tudtam merre menni. Fél éve még a karjaimban sírt. Csakhát bántani azt lehet, aki engedi. Ennek ellenére én boldog vagyok, nem tudom, hogy sikerült elérnem. De továbbra is magam maradok és tudom, hogy a végén úgyis én győzök, nem mintha eddig vesztettem volna...
Mindenki a saját véleményét védi, de úgy gondolom, mégsem a normális viszonulyás az, hogy soha többet...
Persze, hogy nem jó érzés így.
Mivel azért utálok szerelmesnek lenni, mert csak szenvedést okozott nekem a szerelem.
Azért mondta, hogy jobb annak, aki szerelmes és viszonozzák, aztán szakítanak, mert ez az igazság.
Akkor boldogak vagytok együtt x ideig. Aztán véget ér, de mindig egy szép emlék lesz...
Abban meg mi a jó, hogy szerelmes vagyok és le se szarnak. Nem is kérdéses, hogy melyik a rosszabb.
Ezért utálok szerelmesnek lenni, mert nekem csak szenvedést hozott...
"Aki elég bátor hozzá, hogy válallja a szerelmet, meg a fájdalmat is meg mindent az sokkal boldogabb lesz úgyis a végén"
A viszonzatlan szerelem magában a fájdalom.
9.56-os
Nehogy kárt tegyél magadban! Azzal semmit nem oldasz meg.
Majd eljön az újabb szerelem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!