Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, aki utál szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:51
1/22 anonim válasza:
hat nem ertem a kerdest, velem az van, hogy szakitottunk a baratomma, vagy mar csak ex-baratommal nemreg es en meg szeretem, de azt kivanom, ne szeretnem, mert konnyebb lenne, szoval valami hasonlo.
2/22 anonim válasza:
Én szeretek! Az Életben az egyik legszebb dolog! : ) Nem minden kapcsolat felhőtlen, sőt egy sem felhőtlen, ez igaz és a szakítás után rossz, de az az érzés, mikor igazán szerelmes az ember, az nagyon jó érzés! : ) Én szeretek szerelmes lenni... Bár most nincs kapcsolatom és nem is vágyom annyira rá, de ettől függetlenül szeretek : )
Nani
4/22 A kérdező kommentje:
Nektek jó szerelmesnek lenni, mert viszonozzák is, de ha nem, akkor nagy sz*r.
2009. márc. 26. 21:02
5/22 anonim válasza:
akkor is sz r ha szeretted és vége...de már tuti nem lehet semmi és fáj....
6/22 A kérdező kommentje:
Igen, de még rosszabb, ha sosem viszonozzák.
2009. márc. 26. 21:06
7/22 anonim válasza:
Jó dolog maga a szerelem, de amikor van olyan akit szeretsz és ő is téged akkor nagyon rossz tud lenni.Szakítás után meg főképp...Ha esetleg ilyen jellegű problémád lenne és szertnél beszélni róla akkor írj nyugodtan privát üzenetet.
8/22 anonim válasza:
Igen, mert sosem viszonozzák...
9/22 A kérdező kommentje:
Kösz, de inkább nem írnék.
Felejtenem kell, ha meg beszélek róla azzal megintcsak felkavar...
2009. márc. 26. 21:26
10/22 anonim válasza:
Én egyszerűen a szerelem érzését utálom, azt is ha engem szeretnek, és azt is ha én szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!