Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretkeztünk a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztünk a barátommal gumi nélkül, elélvezett (de nem belém), meg törölte és körülbelül 1 óra múlva szeretkeztünk ismét, de akkor már nem élvezett el. Lehetek terhes? (nem szedek semmi gyógyszert)

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 23:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
palmatexet ajánlom akkor:) bnőm is alergiás rá és neki bevűlt :) azt monjda nagyon jó:)
2011. jún. 29. 00:14
 22/32 anonim ***** válasza:
igen, már ezt használom, naptármódszer + megszakitás + pharmatex.. és várom a jószerencsét :) köszii
2011. jún. 29. 00:15
 23/32 anonim ***** válasza:
:)
2011. jún. 29. 00:18
 24/32 anonim ***** válasza:

23:57

tamponnal dugás? O.O ilyenről sem hallottam még...

Istenem de felelőtlenek az emberek amugy.... előváladékról sem hallott még senki stb

meg egy gyereket eltartani nevelni többe kerül sokkal mint egy rohadt gumit venni...

2011. jún. 29. 00:24
 25/32 anonim ***** válasza:

00:24

tegnap vagy tegnapelőtt volt itt egy olyan kérdés, hogy menstruáció alatt szeretkeztek védekezés nélkül, de volt fenn egy tampon, és ezek után lehet-e terhes...

2011. jún. 29. 00:39
 26/32 A kérdező kommentje:
Örülök neki hogy el tértünk a témától..Sajnálom azt aki nem szedhet tablettát.És tényleg felelőtlenek volt mindketten tudjuk .. De mi lenne ha inkább segítenétek és nem vágnátok a fejemhez vagy 20x hogy milyen nagy teher lesz majd ha még is..??Azt hiszem azért van ez az oldal hogy segítsünk egymásnak.
2011. jún. 29. 00:47
 27/32 anonim ***** válasza:
2011. jún. 29. 00:48
 28/32 anonim ***** válasza:

Ejj a csalamádéját! :D

Szerinted mi a francnak van föltalálva az ÓVSZER. Ennyi hülyét :DDD ( lehetsz terhes... :/ )

2011. jún. 29. 04:27
 29/32 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de nem egy helyen olvastam , h írták h IGEN lehetsz terhes, szal boccs, de a kiírásod alaptalan, a kérdésedre kaptál választ...
2011. júl. 2. 13:40
 30/32 anonim ***** válasza:
van olyan, h a pasi nem hasznalhat gumit.. mert lelankad neki.. eddig én se hittem el, csak miutan tapasztaltam.. jaa, nem a legegyszerubb eset, de megtortenik.. de aki hasznalhat, az hasznaljooon!!!!!
2011. júl. 2. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!