Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretkeztünk a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztünk a barátommal gumi nélkül, elélvezett (de nem belém), meg törölte és körülbelül 1 óra múlva szeretkeztünk ismét, de akkor már nem élvezett el. Lehetek terhes? (nem szedek semmi gyógyszert)

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 23:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Egyrészt. Még senki nem tudta pontosan meghatározni, hogy mennyi ideig él a spermium a női szervezetben, másrészt a petesejt életképessége is változó lehet. Hagyjuk már a naptármódszert, arra soha senki nem mondta, hogy biztonságos, aki egy kicsit is ért hozzá...
2011. jún. 28. 23:53
 12/32 WhiteLabel ***** válasza:
Lehetsz terhes, de kicsi az esélye.
2011. jún. 28. 23:54
 13/32 anonim ***** válasza:
nem azt mondom, h az a legbiztonságosabb módszer, de más módszerekkel kombinalva egész jó lehet. pl. gumi mellé sem árt. pl. én nem szedhetek tablettát, a barátomnak meg lelankad, amint felhuzza a gumit, akkor most? mit csinaljak? ettől függetlenül, aki teheti, hasznaljon gumit!! csak azt mondtam, h egyaltalan nem biztos, h terhes lesz az illető!!
2011. jún. 28. 23:54
 14/32 anonim ***** válasza:
Én se azt mondom, hogy terhes lesz. Ha holnap jön meg neki, akkor nyilván nem kell pánikba esnie. De ha két napja múlt el neki, akkor azt se fogom mondani, hogy ringassa magát teljes biztonságba.
2011. jún. 28. 23:57
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak ismételni tudom önmagamat:

A szűzhártya, a menstruáció, a tamponnal dugás, a megszakítás, a naptár-módszer, az ima és a horoszkóp NEM VÉDEKEZÉS!

Ha ezeket alkalmazod (akár külön-külön, akár együttesen)LEHETSZ TERHES.

2011. jún. 28. 23:57
 16/32 anonim ***** válasza:
hát ok, de azért valamennyi kockázatot be kell vállalni.. ha megtehette volna, h gumival szexel, mert nem baj a baratjanak, akkor én se értem h miért kellett anelkul..
2011. jún. 28. 23:58
 17/32 anonim ***** válasza:
ha nem szed vki tabit, és úgy szexel, már bocsánat, de nekm ne mondja senki h ha nem védekeznek, mert ez nem védekezés... akkor enm elsz terhes, oké ha nincs peteérése akk kisebb az esély, de lehet terhes...,akk nem lehet terhes, ha meddő...
2011. jún. 28. 23:59
 18/32 anonim ***** válasza:
tabi mellett is lehet terhes, szal.. ez felelősség, amit az ember bevállal, ha már annyira felnőtt, h nemi életet éljen.
2011. jún. 29. 00:00
 19/32 anonim ***** válasza:
tény,de legalább nem kell paráznia annyit, h trehes, mint így h nem védekezik... sztem
2011. jún. 29. 00:03
 20/32 anonim ***** válasza:
hat igen, nekem is marha könnyű lenne, ha szedhetnék tabit.. csak h nem szedhetek.. mert vagy ezt vallalom be h terhes leszek, vagy azt h meghalok 1 trombozisban..
2011. jún. 29. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!