Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szerettek inkább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szerettek inkább, ha a fiúnak gyengébb fogású, vagy erősebb fogású, fehérebb, vagy sötétebb színű (napozástól, vagy szolitól pld. ), és szőrösebb, vagy kevesebb, ill. szőke szőkébb szőre, netalán csupasz karja van?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ez alapján dönt senki...csak melyik a vonzóbb?

Az alkarra gondolok a színeknél és a szőrösségnél,

az erősebb-gyengébb fogásnál pedig a kézre.

2011. jún. 28. 23:38
1 2
 11/19 WhiteLabel ***** válasza:

73%

Mi van kicsilány irigykedsz hogy másnak lehet olyan barátja aki kinéz valahogy neked meg nem?:)

Bocsi hogy bele szólok, de utálom amikor itt lázadnak a szolis, kigyúrt test ellen, amúgy meg arra megy a maszti, csak nekik elérhetetlen, buta libák.

2011. jún. 29. 00:14
 12/19 anonim ***** válasza:
erősebb,sötétebb,az alkarja legyen természetes, ne csináljon vele semmit
2011. jún. 29. 00:15
 13/19 anonim ***** válasza:
én se szeretem a szolis pasikat :D az én pasim lebarnul a napon is.. jó az.. a szoli megmarad nekem :)
2011. jún. 29. 00:16
 14/19 anonim ***** válasza:
A páromnak olyan gyönyörű szép alkarja van, hogy öröm ránézni. Komolyan, soha nem néztem senkinek az alkarját, de neki szép. Nem túl vastag, de szép a formája. Ő alapból elég fehér, bár a karja kicsit barnább és fekete szőrös, nem úgy mint KAP, de azért van rajta szőr :) A kézfeje is nagyon szép, hosszú ujjai vannak és olyan szép. Erős fogása van. A felkarja viszont szerintem nem illik az alkarjához, de nem hajlandó elmenni edzeni. Mindegy én így imádom :)
2011. jún. 29. 00:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem túl vastag de nem is vékony, pont jó* ezt kihagytam, bocsánat.
2011. jún. 29. 00:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Gyengébb fogású, a színe teljesen mindegy, de azért ha barna, akkor ne a szolitól legyen barna, hanem a napozástól.És mindenképp szőrös legyen, nem bírom a szőrtelen pasikat.
2011. jún. 29. 07:52
 17/19 anonim ***** válasza:

"A páromnak olyan gyönyörű szép alkarja van"

Felteszem, feldugta már az anusodba:-D

2011. jún. 29. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem tette fel, nekem nem ettől szép egy alkar. Mindenki magából indul ki, kedves előző :)
2011. jún. 30. 01:40
 19/19 anonim ***** válasza:
a segge is izmos?
2011. jún. 30. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!