Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 170cm magasság az alacsony? 22 éves vagyok
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 22:34
12/30 anonim válasza:
Szerintem 01:41 csak a saját zsánerét mutatta be, nincsen ezzel semmi baj, ízlés dolga, szóval ne szóld le. :P
És kérdező figy, szerintem a 170 cm-el nincs semmi baj. A legtöbb lány 170 alatti, szóval kár ezen paráznod. :) Fogadd el magad és nem lesz semmi problem. Csak lazán! :)
13/30 anonim válasza:
én olyan 176cm vagyok bár sokan mondják, hogy ez átlagon felüli :D
15/f
14/30 anonim válasza:
Én is 170 cm vagyok, és sajnos azt kell mondanom, h a legtöbb lánynál ez kizáró ok. Alig van, aki 175 centinél alább adná, és ez ugyanúgy igaz az alacsonyabb lányokra is.
15/30 anonim válasza:
Talán...én 177cm vagyok de még csak 14 éves...én biztosan fogok még nőni :DDD
16/30 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:15
Érdekes, én jobban szeretem a magasságban hozzám illő pasikat =) Bár az is igaz, hogy 180 felett is volt párom bőven. De nem hiszem, hogy az alacsony lányok nagy része kizárná a nála magasabb, de mondjuk nem 180 centis pasikat. Persze, vannak akik szerint nem férfi a férfi 180 centi alatt, és elérik a max 160 centit, de minek lennél egy ilyen lánnyal?
17/30 anonim válasza:
scorpia: nem azt mondtam h nincs olyan, csak h alig van :) Örülök h azért legalább ez alól van 1-2 kivétel.
18/30 anonim válasza:
Az én párom is annyi, és én közel 10 centivel magasabb vagyok nála, de ez nem akadály. :)
19/30 anonim válasza:
eléggé csepp vagy tesó, én 190cm vagyok 15 évesen, még növésben vagyok :$:D
20/30 anonim válasza:
szerintem örülj neki az már jó, én 16 vagyok 162 centivel szóval örülök ha legalább annyi leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!