Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiúnak a 178cm magasság az alacsony?
Bakker, ha nem a faszodat meregeted, akkor fel napot a magassagod mericskelesevel toltesz!?
Legkozelebb mi lesz a kerdesed? Az hogy 21 evesen jo, ha a hereim 10 cm-re vannak az anuszomtol???
lol xD ez elözö idióta, de mond valamit :D
bocs
nos szerintem nem 180 az pont ideál, én így 16 éves fejjel ugyszint 178 vagyok.. de még megy az feljebb is:D
és szerintem ez már alapjában nem alacsony, akik magasabbak azoknak túl sok!
meg külömben is nem egészséges magasabbnak lenni.. a ha hosszu életet akarsz élni, akkor a szíves hamarabb feladja, ha végig fél méterrel magasabbra kell pumpálgatnia :))
Miért vannak ilyen kérdések???
A válasz: pl. butaság, unalom, bosszú, megerősítés kérése és haszonszerzés stb...
Miért ne lehetne kosaras?! Az nem csak a magasságon múlik!
Kérdező!
Átlagosnak mondható, sőt még fölötte is, mert az átlag a pasiknál az 172 cm, ha jól tudom. De egyébként is csak az számít, h Te jól érezd magad úgy, ahogy vagy!
De pl hozzámképest nem vagy túl magas, én lány vagyok, és 174 cm. Szóval én a magasabb pasikat szeretem, de nagyon sok nálam alacsonyabb lány is van.
Attól függ kinek. Én 188 vagyok (szintén 21/F), de randiztam már olyannal, aki 182 volt (és lány, igen!). Szóval neki pl nem hiszem hogy bejönnél, de azért kétlem, hogy ez lenne az átlag.
Amúgy sztem te magasságod olyan átlag körüli, talán még 1-2 cm-rel több is. Legtöbb lánynak okés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!