Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy egy 30 eves ferfi a lanytestverevel es annak a ferjevel megy varosnapra?
EZ milyen kérdés már, atya világ XDXDXD
Hülye kérdésre hülye válasz alapon: szerintem azért, mert szerelmes a lánytestvérébe:)
Mert mondjuk ő a lánytestvére? Miért, mondjuk belép a 30 éves korba a pasi akkor köteles lenne minden CSALÁD tagjával megszakítani a kapcsolatot, és nem járni el velük sehova, mert az pár olyan embernek ciki, akiknek amúgy is szegényes lehet a lelkiviláguk???!!?
Ezt most nem értem, de ha Kamu (márpedig remélem az:-D)...
Miért nem megy a barátnőjével? Miért? van neki barátnője egyáltalán? Ráért akkor a barátnője? Vagy miért olyan nagy bűnt elmennie a lánytestvérével és annak barátjával elmenni bárhova is?:-) Ezt magyarázd már el légyszi, mert nem értem. . .
Miért ne lehetne közös programja a családtagjaival is?
Miért kell valami okot keresni?
"lóg"?
Nekem inkább te vagy furcsa.
Most ha valaki betöltötte a 30-at, akkor szakítson meg minden kapcsolatot a testvérével és annak családjával?
Lehet, hogy többre becsüli a családját, mint a hülye haverjait.
Különben is értékelni kéne az ilyesmit, mert az emberek egy idő után alig törődnek a családjukkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!