Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról aki nem szereti a csokit?

Figyelt kérdés
Hülyének néznétek? Van még ilyen ember?
2011. jún. 26. 20:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én azért tartalak hüly.ének, mert ilyen kérdést képes voltál feltenni. az egy dolog, hogy sokmindenki szereti a csokit és te nem, de ezzel nem leszel más! Van olyan emeber aki meg a hamburgert vagy a pizzát nem eszi meg! Na, most akkor ő hülye? Mert szerintem nem!
2011. jún. 26. 20:40
 12/26 Falko ***** válasza:
53%

Azt hogy nagyon nagyon furi.

Imádom a furi lányokat :)

Vannak még más kis furcsaságaid is?

2011. jún. 26. 20:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem lenne vele, ha nem szereti hát nem szereti. Viszont az ünnepeknél bajban lennék.. :D Amúgy meg egy ilyen apróság semmin nem változtat :)
2011. jún. 26. 20:54
 14/26 A kérdező kommentje:

20:50-es! rengeteg...

köszi az eddigi válaszokat

2011. jún. 26. 20:58
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

Semmi különöset, se jót, se rosszat.

Inkább eszembe juttatja egy haveromat, aki meg hiába szereti, allergiás reakciót vált ki nála a kakaó. :(

2011. jún. 26. 21:22
 16/26 Solarian ***** válasza:
100%
Azt gondolom hogy nem csokit vennék neki ajándékba. Mondjuk virággal próbálkoznék.
2011. jún. 26. 22:04
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Én nem ehetek, max étcsokit. :(

Abban szerintem semmi durva nincs, hogy nem szereted. Ez van és kész!

2011. jún. 26. 23:27
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
Megégetni máglyán kegyetlenül!
2011. jún. 26. 23:28
 19/26 A kérdező kommentje:
:D:D
2011. jún. 26. 23:35
 20/26 anonim ***** válasza:
73%

Ha több hónapja járnék egy csajjal, aki értelmes, érzelmi és értelmi intelligenciája éppúgy megvan, kedves, aranyos, szorgalmas, nagyon jól néz ki és eszméletlenül jó az ágyban és rengeteg mindenben összepasszolunk... és imádjuk egymást... na... szóval ha egy ilyen csajról megtudnám több hónap múlva, hogy nem szereti a csokit, hát én bizony ráförmednék, hogy nem is vagy ember és ott helyben örökre faképnél hagynám.

- Valami ilyesmi választ vártál?

2011. jún. 26. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!