Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok sztetek is jo pasi vok?
Figyelt kérdés
Sokan monták már hogy jól nézek ki de nem tom hogy mit gondoltok rolam.
Gyurok és 17 éves vok.
2011. jún. 26. 16:22
41/72 anonim válasza:
nem luszeszita hanem Esmeralda
14rl
42/72 anonim válasza:
Hát nem látszik, hogy gyúrsz. Elég csapott vállad van, és keskeny. Nekem nem jösz be.
43/72 WhiteLabel válasza:
Ha gyúrnál nem kerek c.söcsöd lenne, hanem kockás melled.
Egyébként meg 0csmány fejed van.
45/72 hümi válasza:
"Sokan monták már hogy jól nézek ki de nem tom hogy mit gondoltok rolam." Drága Alejandro, szerinted a mondatodba nincs benne a válasz.."sokan monták" ?! na mind1. Nem vagyok kíváncsi, h miféle emberkék mondták ezt rád :D Az előző válaszaidból ítélve te "jó pasinak" tartod magad akkor nem értem minek raktad fel a kérdést..Menj és sukárkodj az audi kocsiddal :D
46/72 A kérdező kommentje:
ez 2 éve volt azota fater le cserélte A8-ra jo kis auto
és ja jo pasi vok sztem naon dzsigolo vagyok a csajoknál
2011. jún. 26. 20:05
47/72 anonim válasza:
Az a gond, hogy a hozzá hasonló primitív bunkó tapló g.ciket felengedik ide. Ezért van ott az ország, ahol... légy büszke arra, hogy kőműves leszel igazi testhez álló szakma.f@szfej.
48/72 kriszesz91 válasza:
Persze,... ...... jól nézel ki...:D///// DE NEM MA/!!!!!!!!!
49/72 emolány válasza:
Hát mit mondjak láttam nálad csúnyábbat is. De a romáknak nagy szíve van mármint néhánynak. És ez azért sokat számít.
50/72 emolány válasza:
Hova jutott ez a világ még azt sem tudják megkülömböztetni hogy most ez jószívű roma vagy egy szemét dög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!