Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Joe Jonas sztetek jó pasi?

Joe Jonas sztetek jó pasi?

Figyelt kérdés
Rá vagyok kíváncsi, nem Nickre, úgyhogy ne hasonlítgassátok vele!
2010. szept. 28. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2010. szept. 28. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Ki az a Nick ?

Amúgy távoll áll tőle.

15/l

2010. szept. 28. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
*távol áll tőle
2010. szept. 28. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem...nem.
2010. szept. 28. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejön. de ízlések és pofonok.
2010. szept. 28. 19:55
 6/12 anonim ***** válasza:
nem az esetem
2010. szept. 28. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csunya, meg atlagosnak sem mondhato. Elo bizonyitek arra, hogy manapsag mindent el lehet adni megfelelo csomagolasban. Legalabb enekelni tudna, de nem...
2010. szept. 28. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Mi? Hogy nem tud énekelni? Ezt hallgasd: http://www.youtube.com/watch?v=LDPJVhKjwRk (a 33-34. másodperctől énekel ő) És ha erre azt mondod, hogy rossz, akkor dögölj meg! És ronda? Hát nemtom, milyen lehetsz, biztos egy igazi Adonisz, ha nem találod szépnek! :S
2010. szept. 30. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Élőben is biztosan ilyen jó hangja lehet...

Ahogy az előzők mondták, mindent ellehet adni jó csomagolásban.

3 nyálas ronda ficsúr. Én mérföldekkel jobban nézek ki ennél a gyereknél, és mégsem vagyok a TV-ben... Nem is akarok. De a tinilibák arra buknak amit eléjük nyomatnak.

Irigy nem vagyok rá, ilyen áron nem akarnék híres lenni, jó ez így is átlagos embernek.

Amúgy te kérdezted a véleményünket, ha nem tetszik legközelebb úgy tedd fel, hogy aki szerint dzsó dzsonasz nem jó pasi az kapja be.

2010. okt. 6. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Semmi gond, majd kinövöd és az együtteseket nem azért fogod hallgatni, mert jujjdecuki az énekese, hanem mert tehetségesek.

Bár én már a te korodban is így gondoltam, de a hozzászólásod azt igazolja, hogy maradtál 5 éves szinten.

2010. okt. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!