Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3éve szerelmes vagyok a tanáromba, nem akar szűnni ez az érzés, hanem egyre erősebb lesz, most is annyira hiányzik, annyira tanácstalan vagyok?!
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:27
21/24 anonim válasza:
mit tanit?...en 5.ben voltam szerelmes a tanarunkba..egy ev alatt ugy megundorodtam tole hogy ..aaaah..
pedig jokepu es fiatal is..tesi tanar..de mostmar utalom.amugy tobb baratnom is odavolt,de mar mindenki viszolyog tole..nemtudom mert..mostanaba ha csak rammosolyog jon h felpofozzam annyira zavar..
22/24 anonim válasza:
te beteg vagy ;)
ne tanárt, egy orvost keress!
24/24 anonim válasza:
már nem vagy kislány, azt teszel amit jónak látsz, küldj neki vmi jelet hogy várjon meg mert fiatal husit kaphat 1 év múlva :D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!