Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3éve szerelmes vagyok a tanáromba, nem akar szűnni ez az érzés, hanem egyre erősebb lesz, most is annyira hiányzik, annyira tanácstalan vagyok?!
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:27
11/24 anonim válasza:
Azért kéne feladnia a szakmáját, mert előtérbe jön a JOG!!!!Tanár..diák...!!!
12/24 A kérdező kommentje:
ma 16:03 nincsen gyereke,elvált. 36éves
2011. jún. 26. 16:08
13/24 anonim válasza:
Csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy próbáld tisztán látni a helyzetet. Ha még össze is jönnétek, a kapcsolatotoknak nem lenne jövője ekkora korkülönbséggel. Biztos vagyok benne, hogy ha közelebbről megismernéd másképp vélekednél róla.
14/24 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy ha közelebbről megismernéd másképp vélekednél róla.
szerinetem nem!sokban hasonlít a rermészete,az enyémhez! írtam privibe neked e-mailt. :)
2011. jún. 26. 16:18
15/24 anonim válasza:
rendben! megpróbálok válaszolni rá, de még nem használtam ezt a privát üzenet funkciót :D kaptam egy emailt, ugyanarra a címre írjak vissza?
16/24 A kérdező kommentje:
igen arra
2011. jún. 26. 16:34
17/24 anonim válasza:
15:50 Ez most komoly? Már hogy a fenébe lenne mindegy. Komolyan ugyanazt tanácsolnád egy 9 éves kislánynak, aki beleszeretett a bajuszos tanítóbácsiba, mint egy 19 éves csajnak, akit 3 éve tanít olasz nyelvre egy nála 2 évvel idősebb félig olasz srác? Mindkettő tanár, de micsoda különbség.
18/24 anonim válasza:
Mivel előtte írta, hogy betöltötte a 18-at, így gondoltam, hogy nem 9 éves.Innentől kezdve qrvára mindegy, hogy nyelvtanár, vagy bibliaoktató!OMG
19/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem tökmindegy, és még egy csomó más paraméter sem tökmindegy. Neked tökmindegy, de neki nem.
20/24 anonim válasza:
Szövegértésből buktál?Na, meg a szóismétlés...Ahh, hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!