Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire vegyem ezt? (rövid)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vegyem ezt? (rövid)

Figyelt kérdés
10 hónapja van barátom. A haveri társaságunkban van egy srác legyen X. Mielőtt összejöttem barátommal, elég sokat voltam kettesbe X-szel bulikkor. Nem csókolóztunk meg semmi, csak beszélgettünk, hülyéskedtünk. Amikor összejöttem barátommal utána nem is törődtünk már egymással, nem voltunk rosszba de nem sokat beszéltünk. Úgy 2 hónapja jött össze ő a barátnőjével. De közben mindig azt vettem észre h mindig néz, ha kint vagyunk haverokkal mindig le akar fotózni engem, facebookon komikat ír, lájkol, Dicsér h pl. jó a hajad.Előtte semmi ilyen nem volt. Tegnap szakítottak a barátnőjével a discoban. Ahogy szakítottak utána rögtön jött hozzám táncolni, ha nem egymás mellett álltunk akkor mindig mutogatott rám tánc közbe és mosolygott. Persze barátom tudja h táncoltunk meg minden, mielőtt ebből félreértés lenne. Szerintetek mire vegyem ezt a viselkedést? 16/L
2011. jún. 26. 15:02
 1/3 anonim válasza:
Mire vedd? Szard le a *******....
2011. jún. 26. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos tetszel neki, de vagy csak akkor jött rá erre, mikor összejöttél a barátoddal, és észrevette magán, hogy féltékeny, vagy most rájött, hogy ha meg akar szerezni, akkor nem ártana tennie is ezért. De egyébként érdekes, hogy egy lány/nő vonzóbbá válik a srácok/férfiak számára akkor, amikor van párja. Biztos mert látszik rajta hogy boldog, és ettől jobb a kisugárzása, meg amúgy is, biztos nagyobb sikerélmény, ha valakitől hódít el egy lányt valaki, mintha csak úgy meghódítja. Más kérdés, hogy ez milyen dolog, meg hogy te ne hagyd ezt.
2011. jún. 26. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Az biztos h nem hagynám ott a barátom miatta, csak nagyon érdekesnek találom ezt a viselkedést.
2011. jún. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!