Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Tetszenek az ilyen alkatú csajok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ekkora darab.Kisebb vagyok.De a csaj alkata hasonló mint az enyém.Nagyon visszataszító?
2011. jún. 26. 14:39
11/36 A kérdező kommentje:
uff hát elég dagi vagyok. 165 cm 63 kg..
A melleim elég kicsik sajnos..:/
2011. jún. 26. 14:48
12/36 anonim válasza:
nekem bejön (a saját képed) :D
amit először raktál fel másról az kicsit se tetszik xD
de a te alakod nagyon is jó :D
14/36 A kérdező kommentje:
17
2011. jún. 26. 14:50
15/36 anonim válasza:
A képen a csajnak sokkal rosszabb alakja van mint neked. Ha az arcod szép akkor teljesen rendben vagy :)
16/36 anonim válasza:
Nekem nincs vele gondom. A nőt nem a külseje teszi szerintem hanem a viselkedése.
Eltudnám magam képzelni egy ilyen alkatú lánnyal.
17/36 anonim válasza:
"dagi vagyok" eszed tokja EGÉSZSÉGES vagy nem anorexiás liba sokkal jobban bejön ez az alak a pasiknak mint a deszka. jól nézel ki!
18/36 anonim válasza:
nekem nincs semmi bajom az alakoddal
19/36 A kérdező kommentje:
És lennétek együtt egy ilyen alkatú lánnyal?Mert a barátom állítólag azért szakított velem mert "megundorodott az alakomtól"...
2011. jún. 26. 15:04
20/36 anonim válasza:
Hát nekem meg pont az esetem ez a csaj, egy kilót se vennék le belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!