Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak válaszát várom, sos!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válaszát várom, sos! Mit gondolnátok egy ilyen sms után?

Figyelt kérdés

Előzményként pár mondat:

Pár hónapja megismertem valakit. Többnyire telefonon beszélgettünk, nincs köztünk semmi, de sokat beszélünk. Csoporttársak vagyunk a suliban. A lány odaadott pár könyvet a srácnak, amikor pár napja sulin kívül találkoztak emiatt.

Ezek után mit szólnátok hozzá, ha egy este a lánytól ilyen sms-t kapnátok?

Tegnap egész este töprengtem. Arra jutottam, hogy nem szükséges a könyveket visszahoznod, nyugodtan megtarthatod őket. Magyarázatként legyen annyi elég, hogy sokat beszélgettünk az elmúlt hónapokban és én nagyon megkedveltelek. Sajnos tudom, most nincs arra mód, hogy megismerjelek. Elég gyakran eszembe jutsz és nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel?! Talán jobb, ha tartom a "távolságot". Kicsit összezavarodtam. Minden jót kívánok neked!

2011. jún. 26. 11:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom a véleményedet és reakciódat!
2011. jún. 26. 19:10
 22/22 anonim ***** válasza:

De szerintem az ilyennel nem kell foglalkozni.

Nézd a jó oldalát! Tök jó, hogy még viszonylag korán kiderült a defekt. Mert még nem is találkoztatok sokat. Legfeljebb pár ezret eltelefonáltatok. És még lett néhány könyved is. Valószínűleg szükséged is van rá, különben nem kérted volna kölcsön. Ha majd esetleg nem lesz, legfeljebb eladod. :-D

Majd szeptemberben pedig ha ismét találkoztok a suliban, akkor levegőnek kell nézni! Legfeljebb köszönsz neki, mert nem vagy annyira udvariatlan. Esetleg visszaköszönsz :-D.

Amúgy még lehet valami kivételes ritkaság, amiről nem tudsz. (pl. valaki azt terjeszti rólad a suliban, hogy kankód van :-D) De nincs túl sok valószínűsége. Esetleg valamit nem mondtál el. Lehet, hogy te se tudod mi az... de így is, úgy is ugyan az az eredmény. Legfeljebb kicsit keresgéled magadban a hibát egy ilyen után, mint ahogy normáliséknál néha szokás :-D.

2011. jún. 26. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!