Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg nem szeretitek ha egy lánynak ki van festve a körme?
*csalódottan törölgeti a pónikat a körméről* :DD
egyébként szerintem csak a nagyon feltűnő dolgokat nem szeretik, meg eprsze attól is függ hogy ki milyen "stílsut" kedvel. nyilván van akinek bejön ha fekete körmöd, van akinek nem.
Szerintem ha a nők figyelnének a korukra, akkor nem lenne gond. Ez mind öltözködésben, mind körömfestésben igaz.
Teszem azt pónis, csilagos ne legyen egy 28 évesnek, mert nem attól lesz nőies valaki, ha kislányosan lakkoz/öltözködik/viselkedik. Amúgy én a lábkörömfestést elítélem, de csak azért, mert lábfétisem van. Kézen is valami szolid, a bőrödhöz is illőt szeretem, ha már mindenáron festeni kell.
De természetesen a legjobb a természetes, azt mindig megcsodálom, ha természetesen szép egy lány körme. 26F
Én személy szerint szeretem ha a barátnőmnek ki van festve a körme, meg úgy általában is szeretem a kifestett körmöket, de én csak azt a fajtát szeretem ha nincs rajta semmi minta.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!