Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi haszna van a szerelemnek?
Mi értelme van,miért lesz az ember szerelmes?(-nem arra gondolok,hogy tetszik neki xy és azért lesz szerelmes)
Mi a haszna a szerelemnek?
A szükséges eufória, hogy összejöjjön pár gyerek. Utána már mindegy, a gének továbbmentek.
Na jó, ez nem igaz, kell támogatás is az utódnak valameddig, hogy ő is sikerrel adja tovább a génjeim felét, ezért tarthat tovább is, de nem feltétlenül szükséges.
akkor tudnánk megválaszolni hogyha tudnánk hogy működik az érzelemközpontunk, a lelkünk... de ezt tudományosan aligha lehet megmagyarázni.
másrészről szerintem az a haszna hogy megtaláljuk a boldogságot, ha nem is örökre, de amíg nem találunk egy jobbat :D
Az életnek mi értelme van? Mi értelme van, miért él az ember? Nem arra gondolok, hogy XY megszületik és azért. ;)
Hát ezért, mert önmagában ez jó, és erre nem kell magyarázatot találni vagy gyártani, csak átélni és elfogadni. :)
20/F
hát ha így gondolod,akk nem voltál még gazán szerelmes.én úgy vagyok vele,h bármit kérne megtenném neki,és ez fordítva is így van.ha történne vele vmi,baleset vagy vmi,és (neadj Isten) meghalna,én abban a pillanatban öngyilkos lennék,mert nem akarnék,és nem is tudok nélküle élni.engem csak az érdekel,h boldog legyen,és tudjam h mindent megtettem ez érdekében.ha nem vagyok vele belül fáj vmi.
csupán ennyi az egész:D 15/L
A szerelem és a haszon nem egymásból következő fogalmak.
Ugyanígy kérdezhetnénk, hogy mi haszna a szeretetnek? Mi haszna annak, hogy szereted anyukádat, a testvéredet, vagy a barátaidat?
Nem hiszem, hogy a szeretet, ami valóban szeretet és ebbe beletartozik az a szeretet is, amit szerelemnek hívunk, bármilyen hasznot remélne.
Egy másik embert a szívünkbe fogadunk, összekapcsolódunk vele.
tegnap 23:31
De miért kéne? Soha nem hallottál még boldog házasságokról, kapcsolatokról, amik halálig tartottak?
Inkább az a baj, hogy nehéz olyan párt találni, akivel ez lehetséges és nehéz olyanná válni, hogy velünk ez lehetséges legyen. De vannak, akiknek sikerült. Mindenkinek sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!