Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi haszna van a szerelemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi haszna van a szerelemnek?

Figyelt kérdés

Mi értelme van,miért lesz az ember szerelmes?(-nem arra gondolok,hogy tetszik neki xy és azért lesz szerelmes)

Mi a haszna a szerelemnek?

2011. jún. 24. 20:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Voltam szerelmes,de akkor nem volt bennem ilyen gondolat(legalábbis úgy emlékszem), hogy "végre van miért élnem"
2011. jún. 24. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:

A szükséges eufória, hogy összejöjjön pár gyerek. Utána már mindegy, a gének továbbmentek.

Na jó, ez nem igaz, kell támogatás is az utódnak valameddig, hogy ő is sikerrel adja tovább a génjeim felét, ezért tarthat tovább is, de nem feltétlenül szükséges.

2011. jún. 24. 20:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Az örök boldogság, persze cska ha hiszel benne.:)
2011. jún. 24. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:

akkor tudnánk megválaszolni hogyha tudnánk hogy működik az érzelemközpontunk, a lelkünk... de ezt tudományosan aligha lehet megmagyarázni.

másrészről szerintem az a haszna hogy megtaláljuk a boldogságot, ha nem is örökre, de amíg nem találunk egy jobbat :D

2011. jún. 24. 21:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Az életnek mi értelme van? Mi értelme van, miért él az ember? Nem arra gondolok, hogy XY megszületik és azért. ;)

Hát ezért, mert önmagában ez jó, és erre nem kell magyarázatot találni vagy gyártani, csak átélni és elfogadni. :)

20/F

2011. jún. 24. 21:38
 16/20 anonim válasza:

hát ha így gondolod,akk nem voltál még gazán szerelmes.én úgy vagyok vele,h bármit kérne megtenném neki,és ez fordítva is így van.ha történne vele vmi,baleset vagy vmi,és (neadj Isten) meghalna,én abban a pillanatban öngyilkos lennék,mert nem akarnék,és nem is tudok nélküle élni.engem csak az érdekel,h boldog legyen,és tudjam h mindent megtettem ez érdekében.ha nem vagyok vele belül fáj vmi.

csupán ennyi az egész:D 15/L

2011. jún. 24. 21:55
 17/20 anonim ***** válasza:

A szerelem és a haszon nem egymásból következő fogalmak.

Ugyanígy kérdezhetnénk, hogy mi haszna a szeretetnek? Mi haszna annak, hogy szereted anyukádat, a testvéredet, vagy a barátaidat?

Nem hiszem, hogy a szeretet, ami valóban szeretet és ebbe beletartozik az a szeretet is, amit szerelemnek hívunk, bármilyen hasznot remélne.

Egy másik embert a szívünkbe fogadunk, összekapcsolódunk vele.

2011. jún. 24. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:
22:24, de miért ha egyszer úgyis szét kell kapcsolódni?
2011. jún. 24. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Együtt tart két embert a gyereknevelés első időszakában. Legalábbis evolúciósan ez a haszna.
2011. jún. 24. 23:47
 20/20 anonim ***** válasza:

tegnap 23:31

De miért kéne? Soha nem hallottál még boldog házasságokról, kapcsolatokról, amik halálig tartottak?

Inkább az a baj, hogy nehéz olyan párt találni, akivel ez lehetséges és nehéz olyanná válni, hogy velünk ez lehetséges legyen. De vannak, akiknek sikerült. Mindenkinek sikerülhet.

2011. jún. 25. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!