Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha azt mondják valakire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha azt mondják valakire hogy csinos az nem egyenlő a széppel?

Figyelt kérdés

tehát a csinos és a szép egyenlő? vagy a csinos az kicsit lejjebb van mint ha azt mondjuk hogy valaki szép? vagy van különbség a kettő között?

remélem érthető :)

2011. jún. 24. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinosat meghúzzuk, széppel meg össze (is) jövünk, remélem érthető.. >.<
2011. jún. 24. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első leírta a lényeget elég tömören. A csinos az olyan "van benne fantázia" szintű, a szép meg aki igazán bejön.
2011. jún. 24. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
A csinos=jól öltözött vagy nem?
2011. jún. 24. 11:24
 4/6 Sajtreszelő ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy egy szép nő lehet csinos. Én ha azt mondom egy nőre, hogy csinos, akkor azt az összképre értem. Tehát ha egy szép nő, melegítőben van az szép de nem csinos. De ha nőiesen is öltözik az már csinos is.

Egyszó mint száz: Szép aki úgy született, csinos ahogy öltözik

2011. jún. 24. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A szép jelzőt inkább a nők arcára alkalmazzuk, a csinos jelzőt az öltözködésére és az alakjára, lehet még esetleg egy általános jelzőként mindkét említett dologra egyszerre (összkép).
2011. jún. 24. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam a szép csak a lány fizikai adottságára utal, a csinos ehhez még hozzáadja a stílusát, öltözködését, kisugárzását stb. Nekem a csinos vonzóbb mint a szép, legalábbis fontosabb, de a kettő persze nem zárja ki egymást.
2011. jún. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!