Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy pont engem nézett ki magának?
Van egy srác, aki szinte nem is ismert, de meghívott egy üdítöre, elötte mindig bámult; majd egy bulin rám volt kattanva, bókolt, udvarolt, közelbújt hozzám, viccelödött velem...
Utána akárhányszor látott, mindig megnézett, majd odajött hozzám, meg az egyik fiú ismerösömhöz, és megintcsak udvarolgatott, bókolt nekem, amit tényleg nem tudom, miért?
Az egyik legjobb pasi az egész faluba , és miért pont engem fogott ki magának, sokkal jobb csajok is vannak, mint én, másoknak mégse udvarol, meg bókol.
1, tetszel neki
2, valami olyat feltételez rólad, amit beléd lát, rád vetít máshonnan
3, kérdezd meg erről! (Ha elég komoly a srác, elmondja.)
4, persze az is lehet, hogy a többiek már mind megvoltak neki. (Erről tudnál, ha így lenne, ugye?)
12:08 :)) en is rengeteg ilyen szajhost ismerek, mint te...
Amugy meg konyorgok szerencse, hogy te ismered a sracot, nem en!! De komolyan!! Ha o mindenkivel osszefekudne, akkor a falu a szajara venni; es az apja egy az egybe agyonutne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!