Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alljak ki magamert? Hogyan erezzem jobban magam?
Haveri korben sokszor en kerulok az ugratasok es poenkodasok kozeppontjaba es neha magamra veszem, amiket mondanak, rosszul esik es nem tudok visszavagni, mert valahogy a haverok a vegere mindig ugy hozzak ki, hogy en vagyok hulye es kirohognek.... ennek az a kovetkezmenye, hogy egy ido utan mar nincs is kedvem megszolalni, mert nekem ugysem lehet igazam! Meg altalaban azokat a dolgokat is leszoljak, amiket en szeretek, mert elegge mas az izlesunk... ennek ellenere mindig hivnak es muszaj mennem, nem mondhatok nemet!
Az teny, hogy nem nagyon van onbizalmam es kisebbsegi erzesem van, de szerintetek en vagyok a hulye, hogy tul komolyan veszem, amiket a haverok mondanak? Hogyan kene jobban kiallnom magamert, hogy ne mindig en legyek, akit "oltogatnak"?
Talan az lehet a baj, hogy mivel gatlasos es felenk vagyok a lanyokkal (is) es nem merek csajozni, emiatt nincs "presztizsem" a tobbiek szemeben?
(bocs, hogy ide irtam a kerdest, de nem tudom, hova tartozik, meg itt talan tobb velemenyt is kapok...)
Az a baj, hogy nem mukodik... probalok en is visszaszologatni, meg poenkodni, de abbol is kihozzak, hogy en vagyok a hulye, vagy elintezik egy "na, jol van, fogd be a pofad"-dal es rohognek, vagy valami hasonlo! Az a rossz, hogy mar nem vagyunk annyira fiatalok, hogy ez a fajta stilus ennyire vicces legyen, szerintem ez neha tulzas es szar ezres, hogy en vagyok mindig az, akibol nyugodtan lehet viccet csinalni. Egy ideig meg el is vagyok vele, de egy ido utan belefaradok es magamra veszem es inkabb nincs is kedvem mar megszolalni!
Vagy egyszeruen en vagyok az, akit azert hivnak, mert lehet nyugodtan szivatni, meg rohogni rajta?
én egy oltás után, ha nem jut eszembe semmi extra, akkor anyázok vagy vmi, de különben hagyd a fa*ba őket ha nem érzed jól magadat!! Csak azzal legyél akivel jól érzed magad... én se mek bunkó köcsög oszt társaimmal, bár elvagyok velük a terembe, de nem az én csoportom
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!