Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elege tegyem van! Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elege tegyem van! Mit tegyek? Vagy megölöm magam előbb utóbb vagy elmegyek afrikába önkéntesnek hogy legalább érezzem hogy VAGYOK.

Figyelt kérdés
..azért persze nem ilyen egyszerű ..de bárcsak kiléphetnék a saját életem árnyékából,a múltból, ami a jelenem is ..
2010. jún. 22. 14:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. "De ne add fel ember, rád jobb évek várnak." Mindent túl kell élni barátom, csak egy életünk van, tehát szarj le mindent és kezdj tisztalappal! Sok szerencsét.
2010. jún. 22. 14:33
 2/16 anonim válasza:
Fiú vagy, lány vagy?
2010. jún. 22. 14:44
 3/16 A kérdező kommentje:
lány,24..
2010. jún. 22. 14:46
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtatok ,és írjatok még ,jó ha érzi az ember h nincs teljesen egyedül..
2010. jún. 22. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:
"elege tegyed" van? huhú...:)
2010. jún. 22. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:

saját magadnak köszönheted azt h egyedül vagy senki másnak.ezt jegyezd meg!!!

23/ff

2010. jún. 22. 14:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Ne fordulj be. miert erzed magad ennyire egyedul? csalad, pasi, baratnod? Miert nem erzed, hogy "VAGY"?

Neha en is egyedul erzem magam. aztan rajovok, hogy ha savanyu vagyok es befordult, akkor meg jobban eltaszitom magamtol az embereket. ezert inkabb igyekszem akkor is mosolyogni, ha nem rozsas a kedvem.. igyekszem kedves lenni, sokat kerdezni, az emberek szeretik ha elmondhatjak vkinek a problemajukat, vagy azt, ami oket foglalkoztatja. viszont nem szeretik, ha panaszkodnak nekik masok. ja, es nem keresek tokeletes baratokat, mert aki olyanokat keres, az egyedul marad. ajanlom figyelmedbe Dale Carnegie: Sikerkalauz I.II. III. konyvet.

2010. jún. 22. 14:55
 8/16 A kérdező kommentje:

könnyű ítélkezni 3 elolvasott mondat után ,és lehet benne rész igazság is. Én csak annyit mondok elegem van a látszat életből ,és ezért ugrott be épp afrika,de indifferens milyen országot írtam volna. Valami olyan változás ami valóban boldoggá tesz vagy legalább érzem h van értelme.Nem vagyok ronda, mondjuk van munkám, és vannak családtagjaim akiket szeretek ,a vegetációs szükségleteim is ki vannak elégítve ..

Kérdem én ennyi ?! ennyi az élet ??

olyan ember nem sok van akivel megoszthatom magam, és akivel kölcsönösen jól érezzük magunkat egymás társaságában.sorolhatnám tovább az okokat ..de ennyi ..ha valaki bántani akar még igy áverbálisan' is tegye :(

ja a helyesírási hibákért bocs ,jelen lelkiállapotomat tükrözi ..

2010. jún. 22. 15:04
 9/16 anonim ***** válasza:
hallod sok ezer ember él szarabbul ebben az országban mint te.akkor miért sírsz?ők nem sírnak de te igen.miért mi hiányzik az életedből?sztem még azt sem tudod csak túlreagálod a dolgokat.törd el a kezed vagy a lábad és máris hiányozni fog a mostani életed.
2010. jún. 22. 15:10
 10/16 A kérdező kommentje:

az elsőnek +14:44nek köszönöm ,ők legalább megpróbáltak írni hasznosat úgy h átérezzték kicsit is ami a soraim mögött van ..

..a többiek meg ..-elfogadom a kritikát,de az ítélkezést nem. Mit lehet leszűrni pár mondatból..??-Kis személyes drámákat meg minek is írnék le, ha már erre is ilyen reakciók jöttek ..

2010. jún. 22. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!