Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek későn barátkozom?
Az általánosban egy barátom se volt és most középsuliban sincs egy barátom se. Most sulin kívül próbálok barátkozni, de nem nagyon akar össze jönni. A suliban azt mondták, hogy későn barátkozok és hogy a más sulikba járó embereknek már elég barátjuk van, nem kell több. A suliban nincs lehetőségem barátkozni. Pedig elég divatosan öltözködöm, nyitott vagyok. Mit tehetnék? Nagyon rossz így egyedül és a lányok se nagyon kedvelnek. :(
17/F
21:13vagyok
ne legyél már ilyen negatív..lehet h vannak akik nyitnak feléd csak nem veszed észre vagy nem akarod észre venni.. az se minden h divatosan öltözködsz, lehet a dumádat nem bírják bár azt se hiszem h nincsen olyan ember aki nem bírná.. ha unatkozol írj egy privit, aztán hátha kiderül mi a problem :D
16:02:
Én ebben nem hiszek... nekem is lesz kocsim, de ha eddig nem kedveltek, utána már leszarhatnak, mert tudom, hogy csak a kocsi miatt lennék haver...
Általános iskolában én is így voltam. Utáltam azt a társaságot. Amikor középiskolába kerültem meg változott 1-2 dolog. Mivel művészeti suliba járok sok az elvont. Rá jöttem hogy én is az vagyok. Mindenkinek az a nemnormális elmebeteg észjárása van és imádom őket. Találtam magamnak legjobb barátokat. És nem csak ilyen osztálytárs viszony, hanem el megyünk suli után meg nyáron is mindenfelé. Találj magadnak 1 olyan szakot amit szeretsz és sok hasonló gondolkodású ember jár oda. ezt tanácsolhatom :)nekem be jött.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!