Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek későn barátkozom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek későn barátkozom?

Figyelt kérdés

Az általánosban egy barátom se volt és most középsuliban sincs egy barátom se. Most sulin kívül próbálok barátkozni, de nem nagyon akar össze jönni. A suliban azt mondták, hogy későn barátkozok és hogy a más sulikba járó embereknek már elég barátjuk van, nem kell több. A suliban nincs lehetőségem barátkozni. Pedig elég divatosan öltözködöm, nyitott vagyok. Mit tehetnék? Nagyon rossz így egyedül és a lányok se nagyon kedvelnek. :(

17/F

2011. jún. 23. 20:53
1 2 3
 11/23 hümi ***** válasza:

21:13vagyok

ne legyél már ilyen negatív..lehet h vannak akik nyitnak feléd csak nem veszed észre vagy nem akarod észre venni.. az se minden h divatosan öltözködsz, lehet a dumádat nem bírják bár azt se hiszem h nincsen olyan ember aki nem bírná.. ha unatkozol írj egy privit, aztán hátha kiderül mi a problem :D

2011. jún. 23. 21:28
 12/23 hümi ***** válasza:
88%
osztálykirándulásra mért nem mész el? én akkor egy csomó mindenkit megismertem más osztályból, és teljesen más lett a véleményem róluk, ja és azóta is jóba vagyok azokkal :)
2011. jún. 23. 21:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyi, lehet, hogy te ilyen típus vagy, nehezen ismerkedsz. Talán túlságosan is rágörcsölsz a dolgokra, és ezt általában megérzik. A gátlásosság elég nagy probléma, szerintem te ilyen vagy. Tudom, milyen érzés, én se szoktam megnyílni senkinek, nem tudok közel kerülni szinte senkihez, és nem is igazán engedek közel magamhoz senkit (bár azért az utóbbi években változtam valamennyit). Szerintem ott lehet a probléma gyökere, hogy gyerekkorodban nem tanultad meg, hogyan is "kell" barátkozni, mint ahogyan én sem. A szüleid egyébként milyenek? Mert ha ők sem kifejezetten társasági emberek, akkor ne csodálkozz semmin, nyilvánvalóan te is ezt a mintát láttad. 17 évesen még nem késő, csak nyilván sokkal nehezebb most elkezdeni, mint gyerekkorban. Azt tudom tanácsolni, hogy barátkozz a sulidból emberekkel, akikkel érdemes, velük el tudsz majd menni ide-oda, rajtuk keresztül pedig megismerhetsz más emberkéket. Vagy járj sportolni, "szakkörökre", könyvtárba, olyan helyekre, ahová egyedül is el lehet menni, és ott talán összefuthatsz olyanokkal, akikkel később összebarátkozhatsz. Jobb ötletem most sajnos nincs, de ha gondolod, írj privit, és megbeszélhetjük a dolgokat, hátha kigondolunk valamit.
2011. jún. 23. 21:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontoztam! :)
2011. jún. 24. 00:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Egész nap a számítógép előtt rohadok, mert nincs senki akihez elmehetnék. Most veszek motort, remélem hogy ez majd meghozza a változást.
2011. jún. 25. 16:02
 16/23 A kérdező kommentje:

16:02:

Én ebben nem hiszek... nekem is lesz kocsim, de ha eddig nem kedveltek, utána már leszarhatnak, mert tudom, hogy csak a kocsi miatt lennék haver...

2011. jún. 25. 16:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Az autó és a motor nem ugyan az! Nem azért veszek motort hogy barátnőm legyen. vannak motoros "bandák" akik szoktak szervezni túrákat, vagy egyéb összejöveteleket, és ezeket kívül a motor segítségével jobban találnék barátokat. Autós "bandáról" még nem halottam. Az autókat csak nézni szeretem, de hogy legyen egy saját az annyira nem érdekel. mellesleg a motorosok összetartóbbak mint az autósok!
2011. jún. 25. 16:23
 18/23 anonim ***** válasza:

Általános iskolában én is így voltam. Utáltam azt a társaságot. Amikor középiskolába kerültem meg változott 1-2 dolog. Mivel művészeti suliba járok sok az elvont. Rá jöttem hogy én is az vagyok. Mindenkinek az a nemnormális elmebeteg észjárása van és imádom őket. Találtam magamnak legjobb barátokat. És nem csak ilyen osztálytárs viszony, hanem el megyünk suli után meg nyáron is mindenfelé. Találj magadnak 1 olyan szakot amit szeretsz és sok hasonló gondolkodású ember jár oda. ezt tanácsolhatom :)nekem be jött.

17/L

2011. jún. 25. 16:38
 19/23 anonim válasza:
Szerintem azért próbálj meg az osztálytársaiddal egy kicsit beszélgetni. Tuti van olyan h. vhol együtt vagytok egy helyen pár osztálytársaddal.(éppenséggel a sulin belül) Ha látják rajtad h. nyílsz feléjük akkor tuti h. azután hozzád fognak szólni. Vagy ha nagyon ragaszkodsz ahhoz h más osztályból is legyenek haverjaid akkor vállalj el feladatokat ahol emberek közt lehetsz. Meg ha ahhoz is nagyon ragaszkodsz h. külsősökkel is jóban legyél akkor menj el bulizni...az lényegtelen h. egyedül indulsz de haza már tuti nem egyedül fogsz. (és most nem éppen csak csajra gondolok. :P :D )Ha már egy embert megismersz,onnan már jön a többi meg a többi.
2011. jún. 25. 16:49
 20/23 anonim ***** válasza:
figy. sajnos itt a faluban csak 1 haverom van meg sok lány barátom . most megyek középsuliba és jön velem az egyik osztársam is akivel nagyon jóban vagyunk csak így szünetben nem tudunk találkozni mert mesze vagyunk egymástól. ezért a csajokkal meg azzal az 1 haverommal megyünk mindenhová és elvagyunk a közelebbi osztársaimmal eljárunk mindenhova és mivel vagyunk így ahogy összejövünk 6-7 en mindenki azzal trécsel a legtöbbet akivel akar, de nem folyamatosan egy emberrel ergo több barátja lesz neki :D
2011. jún. 25. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!