Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő szülei a feljelentéssel fenyegetőznek, ha nem tűnök el?
elvileg már volt egyszer feljelentés, de nem ött nekik össze, mert nem volt elég bizonyíték. tegnap az apja eljött hozzánk, és röhögve mondta, hogy addig nem fog leszállni rólam, amíg idegileg nem készülök ki, vagy nem fog a feljelentés sikerülni. azt mondja, figyelni fog, vannak rendőrismerősei, és minden lépésem dokumentálja...
elmondtam a barátnőmnek, és tudja, hogy nem bírnak, de nem hisz nekem, mert az apja tagad. hogy lehet valaki ekkora nyomoronc és mit tehetnék én? szeretem a lányt, eszemben nincs elhagyni, de ez a gennyláda előbb-utóbb eléri, hogy becsavarodok, már elég régen utaz rám...
milyen világban élsz, ember? szűz még, de 12-13 évesek szopdosnak 40 éveseket is fesztiválon, koncerten, diszkóban, vagy akár suliban.
punks barom? hát te nem olvastál? nem az a primkó fajta vagyok. az, hogy társadalomkritikával élek, nem hinném, hogy azt mutatja, mennyire éretlen vagyok.
puff, te beszóltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!