Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legjobb pasi a világon?
Figyelt kérdés
Itt most sztárra gondlok nem pl. olyanra mint egy osztáyltárs, munkatárs, szomszéd stb. Az, hogy magyar vagy külföldi teljesen mind1 meg a kor is min1. A lényeg az, hogy melyik az a pasi akit a legszebbnek, legszexisebbnek, legjobbnak, találjátok? Mondhatni "tökéletes" pasi. Ha gondoljátok linkelhettek is. :) Előre si köszi:)2011. jún. 23. 16:14
11/29 anonim válasza:
Yoda mester. Szerintem a link felesleges. :D
12/29 anonim válasza:
Szerintem Isten! Mert ő hozzá senki sem ér fel:D És ő teremtette az embert a saját képmására.
13/29 A kérdező kommentje:
Dainnak:
Akkor mond meg a címedet ellátogatok hozzád.
De olyan jó, hogy eddig csak kb. 1 értelmes választ kaptamxd
2011. jún. 23. 16:45
15/29 WhiteLabel válasza:
Ide is jöhetsz, de semmi szerelem
16/29 A kérdező kommentje:
Dainn: Ez te vagy????
Hány éves vagy?
2011. jún. 23. 17:10
17/29 A kérdező kommentje:
Ez te vagy azt nem akartam oda írni bocsi
2011. jún. 23. 17:10
18/29 anonim válasza:
Kétlem, hogy egy korosztályban lennénk. :)
19/29 A kérdező kommentje:
Dainn:
Szerintem ez vagy te! Ugye??? Ne is tagadd!
De mostmár befejeztem a szórakozást ez nem a humor kategória! Amit kérdeztem az egy komoly kérdés és csak olyanok írjanak akik komolyan veszik.
2011. jún. 23. 17:19
20/29 anonim válasza:
:DDD El sem hiszem, hogy képes voltál "utánam" járni. :D Én szeptemberi vagyok és Nagyatádon születtem, jelenleg Budapesten küzdök az igazságért. :D Ezen kívül Dávidnak hívnak, nem Dánielnek. :D Szóval szép kutatómunka, de ez komolyan kapufa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!