Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyikük a legjobb pasi? (képekkel)
Figyelt kérdés
Ambrus Zoltán
Szép Ernő
Csáth Géza
Cholnoky Viktor
Gellért Oszkár
Kosztolányi Dezső
Juhász Gyula
Tóth Árpád
Móricz Zsigmond
Babits Mihály
Balázs Béla
Ady Endre
2011. ápr. 4. 18:22
2/33 anonim válasza:
Amúgy Petőfit mért hagytad ki?:P
5/33 anonim válasza:
ha már választanom kell, akkor adyt
6/33 A kérdező kommentje:
Ők mindannyian a Nyugat folyóirat első nemzedékének meghatározó tagjai voltak, s a kérdés azért vetődött fel bennem, mert annak idején ezt a különös férfiszépségversenyt valóban megrendezték, a győztes pedig... még nem árulom el, ki lett, várom a mostani hölgyek válaszát! ;-)
2011. ápr. 4. 18:28
7/33 anonim válasza:
basszus nem tudok választani, egyik csúnyább, mint a másik:P
Legyen mondjuk Ambrus Zoltán, de csak ha megborotválkozik:P
8/33 anonim válasza:
Hááát...ha muszáj választani, akkor Juhász Gyulát mondanám.
10/33 anonim válasza:
Erre kíváncsi vagyok, ezért írok ide. Habár én fiú vagyok, de úgy tudom, Ady nagy kurafi volt, úgyhogy elképzelhető, hogy ő nyerte a versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!