Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyikük a legjobb pasi? (képekkel)
Figyelt kérdés
Ambrus Zoltán
Szép Ernő
Csáth Géza
Cholnoky Viktor
Gellért Oszkár
Kosztolányi Dezső
Juhász Gyula
Tóth Árpád
Móricz Zsigmond
Babits Mihály
Balázs Béla
Ady Endre
2011. ápr. 4. 18:22
21/33 A kérdező kommentje:
Akármennyire is híres város Nagyszalonta, ki kellett hagynom Arany Jánost a felsorolásból, mert soha sem volt tagja a Nyugat szerkesztőségének (lévén, hogy akkor még nem is létezett a Nyugat).
2011. ápr. 4. 18:59
22/33 anonim válasza:
Kosztolányi Dezső talán... bár mind elég csúnyák már nem azért... :D
23/33 anonim válasza:
ha már költő, akkor mindenképpen csakis Faludy György.........ő nagyon szexi volt ááááááááá óóóóóóó
24/33 anonim válasza:
Csáth Géza. Na, de lődd le a poént, ki nyert akkor? =)
26/33 anonim válasza:
Ady! Hat ujja volt :P ;) ( Nem a legjobb kép róla)
27/33 A kérdező kommentje:
Jól van, elárulom: a győztes anno Kosztolányi Dezső lett, de persze ehhez a rangos elismeréshez hozzájárult az is, hogy a maga 188 centis magasságával messze ő tűnt a "legdaliásabb" férfinak közülük.
Mindezt egyébként Czeizel Endre Aki költő akar lenni című könyvében olvastam.
2011. ápr. 4. 19:34
28/33 anonim válasza:
Mikor másodjára néztem a képeket én is rá tippeltem volna:)
30/33 anonim válasza:
literaturfil vagy!!!
fele b u z i ezeknek adyval az élen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!