Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, nektek bejönnek a telt alkatú nők?
Figyelt kérdés
Pl.: [link] (ne a ruháját nézd, az alakját) Életkort is írjatok, lécci.
Én ezt teljesen komolyan gondoltam, látom még mindig sokan vannak akik képtelenek föl fogni hogy mindenkinek más az ízlése, vannak akiknek még a 150 kilós csajok is tetszenek akik még föl kelni sem tudnak, na azok már nekem sem tetszenek, de akin van egy 20-30 kiló felesleg és a mellei sem gusztustalanul nagyok, és nem olyan a bőre mint egy leeresztett lufi, addig nekem az teljesen jó testalkatnak számít.
2011. jún. 26. 16:42
12/20 anonim válasza:
21/f előző
amit még múltkor linkeltem az csaj még nem is volt olyan duci, nem egy nála ducibb csajt láttam már aki tetszett.
Testalkatilag nekem ez tetszik a legjobban, és ezt teljesen komolyan mondom, hogy az arcuk mennyire tetszik megint egy más dolog, de nálam mindenképpen előny, ha egy csaj nem olyan mint egy csontváz, sőt nekem az is jó ha egy nőn több izom van mint egy átlagos nőn, csak legyen rajta legalább 10-15 kiló felesleg is ami elfedi az izomzatot, sem a sovány sem a szálkás, sem a túl izmos nő testalkatilag nem tetszik, és amit nem szeretek még duci testalkatnál sem az a nagy mell, inkább amolyan közepes a jó, de inkább kicsik legyenek mint túl nagyok.
2011. jún. 26. 18:24
15/20 anonim válasza:
17:24, amikor megláttam amit linkeltél, a hideg futott a hátamon, de valószínű te meg rólam gondolod ezt, a lényeg hogy minimum annyian vannak akiknek a duci (és most jóval több mint 2-3 kiló feleslegre gondolok) nők tetszenek, mint akiknek a soványak, és persze sok olyan is van aki mondja hogy fújj duci nő, és otthon meg szép arcú duci csajok fényképeit nézve veri ki, persze akinek nem inge az ne vegye magára, de vannak ilyenek is.
2011. jún. 26. 18:34
16/20 anonim válasza:
"persze sok olyan is van aki mondja hogy fújj duci nő, és otthon meg szép arcú duci csajok fényképeit nézve veri ki"
Én ilyen vagyok :D
2011. jún. 26. 18:35
17/20 anonim válasza:
A szép arc akármilyen testalkatot képes eladni! Legalábbis a számomra!
Nekem jobban tetszik ez a testalkat, mint a sovány, de amit meg te linkeltél azt én inkább soványnak mint, teltnek nevezném.
21/f
2011. júl. 5. 16:32
19/20 anonim válasza:
Ugyanakkor ha tényleg nagyon megtetszene valaki, a testalkata lenne az utolsó ami érdekelne, viszont ha nincs semmi különösebb érzelem, úgy mindenképpen inkább egy ducibb nővel jönnék össze mint egy soványabbal.
2011. júl. 6. 17:15
20/20 anonim válasza:
Háth, ezek a "telt" megfogalmazástól már rég messze járnak Nálam és amit a kérdező linkelt, az sem tetszik. Sztem undorító az a szerkó ami rajta van, nem csak k.rvás, hanem vénk.urvás! Én egyikből sem szeretnék soha :) megmaradok azoknál a csajoknál, akik számomra teltek, sportosan teltek, nem így. Ez nem szép semmilyen formában. Ennyit. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!