Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy tetszem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy tetszem egy olyan fiúnak, aki kigyúrt partiarc, én meg sehova se járok, szűz vagyok és visszafogottan viselkedem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 14:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

kort nem írt, de sztem ha egy 18-19 éves 2-3hónap alatt beadja a derekát,... (nincs benne kihívás)

háát kb 25 öves korára 25fiúval lesz,(ha csak ilyeneket talál),... sztem sok, mindenki maga döntse el, ki mennyire vágyik a másik után,

2-3 hónapos szöveg írója

2011. jún. 23. 14:48
 12/22 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy bármit? Mégis mit képzelsz te agytröszt?
2011. jún. 23. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
félreértetted, ha a csaj olyan h. 1-2 hónap után megkaphatod akkor más is megkaphatja,... ennyibe gondolj bele, ha neked 1 hónap volt, akkor másnak is ennyi lesz
2011. jún. 23. 14:50
 14/22 anonim ***** válasza:

a) lehet h megunta h mined az ő körében forgó lányt megkaphat, és unya azokat a csajokat, akik pont elenkezőleg viselkednek mint te, és te pont ezért tetszel neki

b) vagy pedig liliomtipro akar lenni h aztán téged is berakhasson a trofeái közé

2011. jún. 23. 14:51
 15/22 A kérdező kommentje:
Fura egy szemlélet, hogy egyből azt jósoljátok, hogy dobni akar, mikor még semmi nem volt!
2011. jún. 23. 14:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Te mindig így akadékoskodsz?
2011. jún. 23. 14:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Mi van? Elmondom a véleményem.Ti is azt csináljátok, várom a további reakciókat.
2011. jún. 23. 14:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Miért kell meghatározni az időt az első szeretkezéshez?

1-2 hónap, 5 hónap, 3 év, házasság után.. Butaság. Ha a felek szeretik egymást, akkor a szex természetes következmény. De ha valaki szándékosan kiköt egy időt, amíg biztosan nincs szex, akkor az nem magát biztosítja be, hanem a bizalmatlanságnak ad alapot. Váratni őrültség, mert a kitartás nem garantálja azt, hogy a kapcsolat milyen minőségű lesz. Aki csak meg akar dugni egy nőt, az simán vár annyit, amennyit akar, mert max még hülyít mellette másik 10-et. Miért sietne?

Nem lehet megállapítani, hogy komolyak -e a szándékai vagy sem, ebből nem.

Viszont arra jó az egész, hogy jól megijedj, és folyamatosan elutasítsd, amikor próbálkozik(mert csak egy homokos nem próbálkozna, ha van egy gyönyörű barátnője), amivel jól meg is bántod sorozatosan.. nem érti majd, mi a baj. Azt gondolja jogosan, hogy csak szórakozol vele, vagy nem is tetszik neked annyira.

Szóval nem olyan egyszerű ez a dolog. De egyet jegyezz meg: Ha te, mint egy valószínűleg mutatós nő egy férfibarátod(vagy bármilyen férfi) véleményét kéred azzal kapcsolatban, hogy vajon mit akarhat tőled egy másik pasas, akkor nagy többségében azt a választ kapod majd, hogy csak szexet. Ez valami ösztönös besározás akar lenni, hátha elhagyja az adott pasit a nő és hozzájuk rohan bőgve. Szóval azt javaslom, hogy ismerd meg ezt a férfit, mint embert, és aszerint dönts.

2011. jún. 23. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert fiúból van olyan is, aki a normális lányokra bukik.
2011. jún. 23. 15:10
 20/22 anonim ***** válasza:

14:38-as... te ezt most komolyan gondolod?

ki az a fiú, aki 3 hónapnál tovább várna v.kire 18 év fölött?

mert én ilyet nem tudok. volt vallásos barátom, akiről azt gondoltam, elvileg várna a házasságig, de még ő is meggondolta magát. :D

bele is képzeltem a fiúk helyébe magam, micsoda kín lehet ott visszatartani magad, mikor a csaj folyton ölel, meg csókol...eszméletlen sz@r.

kérdező: én óvatos lennék. ha kigyúrt, és szeret bulizni, nem biztos, hogy a nőket is annyira hajtja.( vennek nagyon normális ismerőseim, akik ilyenek, pedig mást nézne ki belőlük az ember). ha ismered az ismerőseit, netán vannak közös barátaitok, tőlük megtudhatod, hány nője volt, mennyire komolyan járt velük, esetleg azt, hogy csak "arra" kellettek-e neki.

lehet, hogy kiderül ez-az, de lehet, hogy

pozitívan csalódsz.

20/L

2011. jún. 27. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!