Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvesztettem az önbizalmam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem az önbizalmam a testemmel kapcsolatban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 nap múlva nyaralás, úgy érzem nem leszek képes bikinire vetkőzni, és így mégis, hogy élvezzem.

Sportolok, de akkor is.. úgy érzem kövér a hátam, széles a vállam, nagy a hasam..

És ráadásul ma egész nap csak sütiket zabáltam az érettségi miatt.

Hogy lehetnék jóban a testemmel? Úgy érzem már az sem segítene, ha holnap és utána egész nap csak sportolnék.

2011. jún. 22. 23:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondom. Nekem nem tetszik, de teszek ellene.

Viszont 2 nap már kevés.

Ezek szerint nem lehet sehogy se önbizalmat növelni?

2011. jún. 23. 00:03
 12/25 anonim ***** válasza:

00:00-nak,

én írtam, amit beidéztél, teljes mértékben igazad van, elnézést, rosszul fogalmaztam, azt szerettem volna mondani vele, hogy nincsen semmi aggódnivalója, mégegyszer elnézést ez miatt.

2011. jún. 23. 00:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Próbálj elmenni valamit sportolni, hátha hoz egy kis önbizalmat. De ezt inkább fejben kell megoldanod magadnak.
2011. jún. 23. 00:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Rajtam is úgy 5-10 kg felesleg van. És amúgy akkor egész jól érzem magam akkor, ha mondjuk 1 hétig mozgok rendesen + semmi cukor. De ma ááá.. és két nap nem lesz elég ennek a feltornázására.
2011. jún. 23. 00:06
 15/25 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy sportolok.
2011. jún. 23. 00:06
 16/25 anonim ***** válasza:

2 nap alatt önbizalom növelés? Nos ennyi idő alatt tényleg csak annyit tehetsz, hogy egyszerűen elhiszed, hogy semmi baj nincs veled.

Én őszintén szólva falnak megyek ettől, hogy normális testalkatú lányokkal közlik, hogy fogyjon le, akin van 2 kiló ""felesleg"", az már túl hájas, és emellé természetesen azt hangoztatják a pasik, hogy ők nem a piszkavas csajokra buknak.

Nem kellene ezt az oldalt használnom, idegesítő :S

2011. jún. 23. 00:07
 17/25 anonim ***** válasza:

5-10 kiló??? Valóban lehet ennyi, ha anorexia a cél. Ha nem, akkor NINCS rajtad felesleg!!!

00:04

Értem.

De úgy tűnik, hogy egy ilyen apró fogalmazási zavar is tud kárt okozni. Látod, már 10 kilót akar fogyni.

Á, nem értem én ezt :(

2011. jún. 23. 00:09
 18/25 A kérdező kommentje:

Neeem, egyáltalán nem az anorexia a cél, szerintem csúnyák azok a lányok.

Egyszerűen voltam én 5 kg-mal könnyebb, és volt rajtam akkor is plusz.

Meg más az, ha valaki a fenekére, vagy a combjára hízik. Mert ott 5-10 +kiló szexis is lehet. Viszont, ha egy NŐNEK ugyan az az 5-10 kilő a hátán van (na jó azért máshova is akad) akkor az már visszataszító. Ezért én kénytelen leszek több súlyt ledolgozni magamról, hogy arányos egyek.

2011. jún. 23. 00:13
 19/25 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz?
2011. jún. 23. 00:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Röplabda. Bár most egy ideje abbahagytam, de helyette, kb kétnaponta, vagy naponta otthon erősítek. Plusz futok.
2011. jún. 23. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!