Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok jó az ha egy pasi tud főzni?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem csak nutellás kenyeret vagy sandwhichet, hanem olyat is amihez kell már kis tudás.2009. márc. 24. 18:52
1/12 anonim válasza:
Jó, csak pakoljon is el maga után!
2/12 anonim válasza:
engem nem zavarna...sőt, örülnék neki, ha a párom tojásrántottán kívül mást is tudna készíteni:) nem gond, hogy főzni kell, nem azért mondom, de örülnék neki, ha egyszer meglepne egy fincsi vacsival, amit ő készített:)
3/12 anonim válasza:
Az én barátom szakács. Nagyon jóó amikor meglep valami finomsággal (:
Szerintem csak előnyére válhat egy pasinak ha még mellékesen főzni is tud..
4/12 anonim válasza:
Nagyon jó:)
jó érzés pl meglepni a barátnőd egy finom vacsival,hozzá társuló romantikus estével:)
5/12 anonim válasza:
Az én barátom szakácsvolt és ez csak előnyt jelenthet !!!
6/12 anonim válasza:
csak előny lehet. irigylem a 3. válaszolót(:
7/12 anonim válasza:
Szakács vagyok és eddig minden barátnőmnek tetszett hogy pár perc alatt finomságokat varázsoltam az asztalra.DE szerintem nem csak férfiaknál de a nőknél is jópont ha tudnak finomat főzni.Mert hiába vagyok szakács de a "mama főztje" akkor is utánozhatatlan.Én szeretem az olyan nőket akik tanultak az anyjuktól vagy a mamájuktól igazi "mama főztöket":)
8/12 anonim válasza:
nem ...zmeg, nem jó vágod ciki.... ilyen idióta kérdéseket
9/12 anonim válasza:
Naná! Isteni lenne, ha nem nekem kéne minden nap a konyhában szenvedni, hanem közös probléma lenne :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos és pluszpont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!