Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti nektek bejon a fulbevalos pasi?
Nem, egyáltalán, az általában olyan kisfiússá teszi a srácokat, s pl. én mindig úgy érzem, ha ilyet látok, hogy az illető komolytalan. De ez csak az én véleményem.
19 L
Csak nagyon kivételes esetben, az számít? De amúgy szerintem se nem szexi, se nem menő. Ami menő, az akkor már a fültágító (max 1,5 centis).
L
"Ami menő, az akkor már a fültágító (max 1,5 centis). "
Nahát az meg egyenesen gusztustalan, okádni tudnék amikor meglátok egy ilyet. És egyáltalán nem férfias.
ha férfiasabb belevalo van akkor igen. ugy értem karika,vagy tüske de én szeretem az extrém öltözékeket.
abbol jol néz ki ha mindkettöbe is van akár. de a mai diszko p***csök akiknek ilyen strasszos izé van a fülükben. na az gusztustalan. kb mint lányoknál a "szépségpötty..."
de a fültágitot nem szeretem. max ha még kicsi....a nagy az már nekem is tulzás.
25/L
nagyon nem!!
rockereknél nem számít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!