Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a fiukat akik a lányokat szeretik. Ha jol tudom a transzvesztiták ellentéte, ennek mi is az ilyen szakkifejezése?
heteroszexuális?
a transzfesztiták azok akik nők is meg férfiak is egyben:S de szoljatok ha hülye vagyok..
Én is úgy tudtam, hogy a transzfesztita az aki egyben mind a 2 nem,
És a heterosexuális, aki az ellenkező nemhez vonzódik, mindez az én tudomásom szerint, de lehet ha nem így van
höh?
heteroszexuális, igen.
a travik pedig azok, akik kinézetre úgy tűnik, mintha ellenkező neműek lennének, közbe meg..
első válaszoló:nem ,az a hermafordita.
Transzvesztiták (lehetnek heterok is) azok ,akik az ellenkező nemnek öltöznek.
Válaszoló bizonyára a homoszexualításra gondolt.
Transzvesztita - lánynak öltözött fiúk vagy fiúnak öltözött lányok. (Nagy részük hetero.)
Homoszexuális - akik a saját nemükhöz vonzódnak.
Heteroszexuális - akik az ellenkező nemhez vonzódnak.
Transzszexuális - azok akik belül úgy érzik a másik nemhez tartoznak, csak rossz testbe születtek.
Hát ezek a fontosabbak...
meg annyival kibovitenem az elozo listat h
hermafrodita= akiben mind a 2 nemi szerv jelen van. szuletesi rendellenesseg, ilyenkor a szulok rendszerint eldontik h mi legyen a gyerek. (ha idoben kiderul a gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!